.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ХИМИЯ - Въпрос

ами дали някой ще може да ми обесни как се изравняват хим. уравнения... по принцип мога ама май немога нещо не ми се получа всеки пък ... тъй че хайде някой да помогне !!! мерси
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Трябва да гледаш колкото атома от даден елемент има в ляво, толкова да има в дясно. Ако имаш O2 от едната страна и O3 от другата.. слагаш от ляво на едното 3-ка, а на другото 2ка и вече са по 6 .Понякога в два продукта има един и същи елемент, трябва да съобразяваш тези неща. Но като цяло е идеята, която написах горе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Blood city
    оххххххх тази химия лесна е на 2 кръг имам 82 точки на 15ти ми пращат грамотата от София 1 място щи кажа само едно гледай табличката и дали произведението на изходните продикти е равно на това на продуктите айди дано станеш химик
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Цитирай Първоначално написано от KristinDiana93
    оххххххх тази химия лесна е на 2 кръг имам 82 точки на 15ти ми пращат грамотата от София 1 място щи кажа само едно гледай табличката и дали произведението на изходните продикти е равно на това на продуктите айди дано станеш химик
    И това кой клас е ? 8ми или 9ти ? Защото там химията е лесна, да

Иначе по темата : Ако са прости уравненията просто гледаш да са изравнени елементите от сорта на :

2Na + Cl2 --t--> 2NaCl

Ако ти праснат някое по-сложно се изравнява чрез метода на електронния баланс ( пишеш в гоогле и четеш )
    Иначе всичко е до смятане.

Град
    Blood city
    e az sum 8 klas , no olimpiadata obedinqva6e 7,8,9 malko tupo ama , 6te si imam gramota

Град
    Blood city
    lesna e da , za tova u4astnika na vtoro mqsto e s 50 to4ki , na olimpiadite himiqta , ne e kato na test po himiq v u4ili6te

moje li da mi pomognete trqbva mi himi4ni i fizi4ni stvoistva na karbonata 6te sym vi mn blagodarna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си