- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хай да Се Запознаем :)))))
мен всички ме знаят![]()
шегувам се
миии аз съм Ралка от София на 15 год.![]()
кфо се хилиш па ти МА ! аре пиши у темата , признавай че се казваш Уизабела на 11 от Перник и обичаш мъжете!!!!Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Аз съм Димо от село Димово. Обичам коли, жени и пари. Имам ланец от Магазин за един лев.
На 26 съм, ама съм девствен. И мустакът ми е такъв.
Иначе съм хубавец. Не съм богат, но пари имам. Която ме избере, много щастлива ще я направя. Имам двор 20 декара, къща (неизмазана, мазилката три пъти пада и все няма кой да я вдигне) и едно магаре. Каруцата ми се счупи, сега ще ходя на сервиз да я ремонтирам, че инак няма с какво да взема булката, че да я извозя.
Мечтата ми е да се таковам с някоя пичка в каруцата ми. Романтична натура съм.
За контакти, свържете се.
Пак ли беее?!...
зимам тъ заради девствения ти мустакПървоначално написано от Bolt_f
![]()
Ама влюбена ли си в мен?Първоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
да, искам да ме гъделичкаш с мустакаПървоначално написано от Bolt_f
ТИ мани майтапа ама познавам едно момиче на което селото й е Лиляче, ВрачанскоПървоначално написано от _Becko_
![]()
що се ебаваш с ДИмово беПървоначално написано от Bolt_f
![]()
и се води за Град не за село![]()
Пекка Карялайнен. Финландец съм, но живея в Норвегия. Но това е тайна (че съм финландец де). Норвежките блекъри ни мразят, поради което се подвизавам под фалшиво име. Затова не казвайте на никого.![]()
В батъл нета на уъркрафт имах един финландски приятел Pekka_92 бе, не се ебавай![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А Алекси е на Сашо, ХЪХЪХЪХЪХЪХ
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аре да спретнем една Dota
да ви изсека като балур![]()
Ми казвам се Боряна-Бубето на 14г. от София. Пол:Ж
Харесвана музика:Рок
Хоби:Нема такова![]()
Интереси:Компютри и т.н
И толкова за мен,въпреки че може да се каже и още..![]()
Каам се Киро и обичам си бръкам носа.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни