- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитството ме изяжда
Разчетох се из форума и на доста места пишеше за девствената ципа и как тя се намира на около 2 см от входа на влагалището.След като е така (ако е така) при употреба на тампони,ципата поврежда ли се по някакъв начин тоест да се къса или нещо от сорта.
Ако ви хрумват и простотии казвайте..поне весело да е освен всичко.![]()
Тя има дупчица,през която може да мине тампонът и за това не се перфорира...а и си има специални тампони за девствени момичета...
Не мисли,че тампона е също,толкова дебел,колкото оная ти работа![]()
+1Първоначално написано от sexita
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
zavisi ot momi4eto,zavisi i ot tamponite.az li4no ne polzvam tamponi,za6toto sam devstvena.
Руса кукличка
a , momi4eta spored men ne si burkaite s predmeti tam dolu , tupo e puk i kato go pravite za pruv put e po gotin togava da se skusa , a az izpolzvam prevruzki , tamponite sa mi nekomfortni![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
хииххихихи по принцип зависи, но трябва по голяма сила и тласък от тези на тампона за се деформира, а не "перфорира"![]()
![]()
девствената ципа. Иначе да има тампони за девствени момичета
Аз не използвам нищо друго освен тампони, превръзките ми идват малко нехигиенични
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Доколкото знам има вероятност да се скъса девствената ципа от тампон....но това си зависи дали правилно го вкарваш и с каква сила и т.н.но аз лично си ползвам тампони защото ми е по-комфортно и не си развалям дните от лятото заради някъв цикъл .... и + тва е много по-хигиенично
![]()
Има специялни тампони за девствени момичета,те са по къси и по тънички от нормалните![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ех тонии![]()
![]()
![]()
![]()
хем ти казах ти пак пускаш теми
![]()
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Взимай си стероидите и си блъскай във фитнеса,какво се занимаваш тук ?!Първоначално написано от sparco_sl
(Просто предложение
![]()
)
еми да, има вероятност да се скъса, ако си навреш някъв топук, при положение, че си девствена.Първоначално написано от sweet_queen
Хаха чел съм,че има и различни девствени ципи-някои са били не с 1 дупка ,а с повече ,но по малки![]()
![]()
Първоначално написано от sweet_queen
Писна ми от необразовани хора в тоя форум .. С тампон НЕ може да се разкъса нищо ... Вземете прочетете някоя от милион темите в тоя форум за малко обща култура ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ех боже..едно нещо да попитам и вече интелекта и общата ми култура паднаха на ниво примат..Е съжалявам,че съм отнела от времето ви![]()
Не ставаше въпрос за твойто мнение и въпрос .. Погледни внимателно ^^Първоначално написано от Daft
СпокоПървоначално написано от Daft
![]()
съгласна съмПървоначално написано от sexita
а относно авторката - защо първо не прочетете някоя от 10000000000 статии във нета по тези въпроси преди да решите да се излагате![]()
Първоначално написано от anito.sl
Не ми бери грижа,нали аз се излагамА и докато все още се намират хора желаещи да пишат..
не виждам проблем.И все пак ще послушам и твоят съвет,и ще се поразтърся
![]()