.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    извратеняяяк
    I"m Lonely ...

Цитирай Първоначално написано от NH3
    яка тема ми следващия път и го заври в гъзъ ако не моеш питай Баче Кики той щи обясни
    Баче Кики е пич ,а тоя е некъф загорял и сигурно жена му го е изоставила и той е налетял на гаджето на сина си....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от MN_DIV_P
    Evala pi4 , samo se 4udq 6to ne si i prasnal gaza ami samo si q lizal ? A pak za tez deto vikat 4e si pedofil da go duhat , te sega6nite 15g sa basi i kurvite razprani !!!

\/

Град
    в куза :)

Re: секс с малолетна

Цитирай Първоначално написано от gurlivia
    Скоро се запознах с едно 15 годишно дете.От начало всичко започна на майтап,но не след дълго усетих,че съм влюбен в това хлапе.Веднай даже си позволих да му лижа путето.Не го е**х само го лизах.Ъжас нали,като си представя само,че сина ми е на 16 и страх ме хваща.Какво да правя.
    пич тва е teenproblem be ти сподели във pedofilproblem там може и да ти помогнат

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Скоро се запознах с едно 15 годишно дете.От начало всичко започна на майтап,но не след дълго усетих,че съм влюбен в това хлапе.Веднай даже си позволих да му лижа путето.Не го е**х само го лизах.Ъжас нали,като си представя само,че сина ми е на 16 и страх ме хваща.Какво да правя.
    пич тва е teenproblem be ти сподели във pedofilproblem там може и да ти помогнат
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Ей,малоумници,научете се какво означава педофил,па тогава коментирайте

Град
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    знаем знаем ..предофил = пълнолетен или непълнолетен + малолетен ..бла бла бла там е работата че ние приемаме педофилията такива при които възрастовата разлика е изключително голяма

педофил е - баща ти да чука 15 годишна !!!!

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    знаем знаем ..предофил = пълнолетен или непълнолетен + малолетен ..бла бла бла там е работата че ние приемаме педофилията такива при които възрастовата разлика е изключително голяма
    Пак не позна какво е педофил-опитай отново

Ако не познаеш пак бомбата ще гръмне

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    И ти не позна.

И ти не позна.
    Добре - обясни ми ако може

My Only Love

Хора изпитващи сексуално влечение към юноши...

Град
    И ти не позна.
    оти не накараш баща ти да лиже путето на гаджето ти ве , па въри после разправяй на майка си че не е педофил

Педофилите чукат само момченца.Тея,които чукат момичета мисля,че бяха КРЕДОфили-те бяха 4-едно за момчета,едн за юноши и съответно другите 2 за момиченца и момичета.

I az iskam da prasna nqkoq 16g kurvi4ka zna4i sam kredofil ili kvo be6e tam

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Педофилите чукат само момченца.Тея,които чукат момичета мисля,че бяха КРЕДОфили-те бяха 4-едно за момчета,едн за юноши и съответно другите 2 за момиченца и момичета.
    Педофилията е сексуално влечение, трайно насочено към полово незрели индивиди (деца). Това е хронофилия, т.е. вид парафилия, при която сексоеротичната възраст на парафила не съотвества на реалната му възраст.
    Ефебофилия се нарича сексуалното влечение на възрастни към юноши, т.е. към полово зрели, но непълнолетни индивиди.

няма КРЕДОфили...
    ЕДИТ: Педерастията е вид хомосексуално отношение, при което единият партньор е зрял мъж, а другият - юноша. Терминът е използван още в Древна Гърция и идва от старогръцкото paidos (момче) и erastea (копнеж, желание).
    Гинофилия , синоним на гинефилия е сексуално привличане към жените независимо дали от страна на мъж или жена.

ДЕМЕК определено НЯМА кредофилия

Град
    BurGasSs 8-)
    дали ще е педофилия, генофилия или каквато и да е друга -филия нали всички разбраха за к'во става дума..... както и да е .... ако темата не е ебавка... тфа е .... посъдимо и мно тъпо... да имаш син на 16 ли там колкото беше и да "лижеш" някфа дет е по малка от сина ти... е такова не бях чувала... на къде отива светът...

E zna4i ne sam kredovif xax , a kakav sam togava ? na 23 sam pak ako nqkoq 16g qka kurva mi pusno 6te q scepq xax My`OwN ti gi razbira6 ti ne6ta q kaji ? xax

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Педофилията е сексуално влечение, трайно насочено към полово незрели индивиди (деца). Това е хронофилия, т.е. вид парафилия, при която сексоеротичната възраст на парафила не съотвества на реалната му възраст.
    Ефебофилия се нарича сексуалното влечение на възрастни към юноши, т.е. към полово зрели, но непълнолетни индивиди.

няма КРЕДОфили...
    ЕДИТ: Педерастията е вид хомосексуално отношение, при което единият партньор е зрял мъж, а другият - юноша. Терминът е използван още в Древна Гърция и идва от старогръцкото paidos (момче) и erastea (копнеж, желание).
    Гинофилия , синоним на гинефилия е сексуално привличане към жените независимо дали от страна на мъж или жена.

ДЕМЕК определено НЯМА кредофилия

ДА ЖИВЕЕ УИКИПЕДИЯ !

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    яка тема ми следващия път и го заври в гъзъ ако не моеш питай Баче Кики той щи обясни
    Баче Кики е пич ,а тоя е некъф загорял и сигурно жена му го е изоставила и той е налетял на гаджето на сина си....

Тука можем да поспорим.Медицинския термин не е педофилия,ако щеш ми вярвай,ако не питай ми господина по биология-не мисля,че ще убедиш ни мене,ни него.

Може човека,който го е писал да не е напълно наясно с това.

tva e edna tapa ebavkaa..pff

retards everywhere oO

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Като ти гледам ника, предполагам, че момичето е било от ромски произход. Ама чакай, ти даже не си посочил пола.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Инкогнито

Автора е извратено копеле

До автора искам само да прададе много поздрави на майка си от мен. Ако има желание да прави нещо извратено, тогава с майка му сме съсгласни да ни гледа докато се любим( ако искат може и да се включиш). Но трябва да ти кажа че биологичната ти майка е уличница и затова сегашната ти е Shemale така че гледката не е много добра, но ако искаш ще те включил във нашето влакче ти ще си най-отпред.

П.П. На автора му трябва психиатър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си