- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черна коса за един ден..
е мисля че темата е ясна може ли да имам черна коса за един ден чух че имало някви спрейчета ау ама искам и вас да ва попитам![]()
![]()
![]()
Ами май има някакви шампоани,които оцветяват косата и после се отмиват,но мисля че те ще те държат повече от един ден![]()
mi ima balsami ocvetiteli...deto q ocvetqvat ama nqkade kam 1 sedmica.. no zavisi kakav cvqt ti e kosata 6toto na nqkoi ne stava to4no jelaniq efekt![]()
Тва лято се бях направила с такова шампоанче - оцветител. Държи от 1 до 2 седмици някъде. Косата ми трябваше да стане черна и беше такава, до момента в който не излязох навън и ... всъщност беше тъмно лилава, а на слънце личеше ужасно много - беше си баш лилава. Едно друго момиче беше на кичури и реши да си потъмни косата... стана цикламена... а най ужасното беше, че и седя 2 - 3 месеца.
Аз лично те съветвам да не поемаш риска, но ако все пак много искаш пробвай, но да не се наложи да си боядисваш косата (като мен) за да си жарнеш стария цвят.
az s16to mn pati sam se zamislqla za tezi balsam4eta....no opredeleno.... strah me e da probvam....![]()
![]()
kamo li za boq.... 6e se oka6merq
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ми има спрейове. Аз лично съм си слагала спрей и се отмива като се къпеш! Хубаво става! Продават ги по козметичните магазини.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Има шампоани оцветители, ако си намериш черен, пробвай![]()
Със спрей мисля, че нищо хубаво няма да стане...![]()
Искам черна косааааааааааА иначе по темата - използвала съм спрейове... амааа червен... само за един кичур
Пхахахха, бях баси циганката
![]()
![]()
![]()
аз доста често се правя с такива оцветителчета...те са като шампоани и държат около 1-2 седмици...но определено не са много черни...моята коса по принцип е тъмно кестенява,а с този оцветител изглеждаше черна,но на слънце имаше лилав оттенък...напражо си беше лилава...но на мен ми харесва и скоро пак ще се напражя...веднъж се бях направила със син оттенък мн е яко...![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
вие осъзнавате ли как си вредите на косата с тея бои и спрейове и т.н.![]()
По козметичните магазини продават спрейове ... Аз наскоро за един маскенбал ползвах такъв червен спрей - стана много добре и като се изкъпах и се отми ... е известно време на определена светлина косата ми биеше леко на червено ама то ако се вгледаш. Иначе с такъв балсам една приятелка се беше направила и й седя месец и накрая се наложи да се боядиса, за да си върне предишния цвят на косата.![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Аз пък сега изпробвам един "балсам" такъв за оцветяване. Пише, че е червен, но леко като лилав стои, като си сложа. Сега ще видя след 20 минутки някъде, какво ще се получиКака го беше взела, седяло розово леко, ама ...
Ще видим
Само едно кичурче правя сега и ще го третирам няколко пъти, докато не стане поне леко червено
Косата ми по принцип е тъмна
Стискайте палци, да стане
![]()
този със синия оттенък не помня на коя марка беше...съжалявам ...Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Но иначе мога да ти кажа каде да търсиш...почти жъж жсяка една парфумерия има...просто трябва да питаш за оцветители за коса който издържат 1-2 седмици
![]()
mersi mnogoПървоначално написано от jenity_bs
a te nali se mahat napulno sled tiq 1-2 sedmici ??? shtoto az iskam samo vremenno
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз слагам балсам осветител. Попринцип е за "ярко червено" но при мен става някакъв...розово-цикламен цвят. Боядисвам вътрешната част на косата си, не цялата понеже иначе няма да ме пускат в училище.![]()
Първоначално написано от Pliok0019
И аз така си направих едно кичурче, ама явно косата ми е прекалено тъмна и нищо не станаСамо там, където кичурчето ми е малко по-светло се получи малко, но не се вижда
А твоята коса тъмна ли е, или е изсветлявана или просто е светла по принцип?
![]()
маха се да ... тоя с лилавия оттенък ми остана леко...но аз после се направих със синия и в момента косата ми е същия цвят като в началотоПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Това,че може за 1-2 седмици да си с друг цвят коса е супер,но аз като съм с руса коса ме е страх да пробвам с кафяво..по-тъмно кафяво,мисля че няма да се отмие както трябва и ще ми се развали русото.Нз защо ,но мн ми се иска да пробвам как ще съм с по-тъмна косичка![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
predi vreme iskah da si napravq kosata 4erna,za6oto tva kafqvo hi4 ne mi stoe6e a i mi be6e omruznalo.kakto i da e.purvo probvah s 6ampoan ocvetitel,no efekta si be6e po4ti nulev.suvsem malko be6e potumnqla i nikoi ne zebelqzva6e 4e ima ne6o razli4no,prosto za6oto qvno nqma6e.iiii nai nakraq re6ih da probvam s kana i taka do den dne6en kosata mi e mnogo 4erna,cveta ne se otmiva i e mnogo gotino.no ako re6i6 da se kanosva6 trqbva da znae6 4e nqma da te hva6a nikakva boq a tr da iz4aka6 napulno da padne kanata koeto si e...hmm mnogo trydna rabota.
Uspehh
Аз съм чувала за спрейове и балсами, ама не съм използвала.
![]()
Шампоаните оцветители са пълен боклук,
само дето пърхот можеш да си докараш...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...