.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Пъпка на носа!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е най-ужасната пъпка в живота ми!Пъпката е до ноздрата ми.На много дискретно място е,но изглежда ужасно!!!!!!!!!!!!!Бяла е!Да я стискам ли?Или да я мажа с нещо!Помогнете моля ви!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    омг, тепърва колко пъпки ще ти излизат, за 1 ден няма да се махне

Град
    Велико Търново
    ohhh....da ti imam i problemite..... za edna papka sqka6 idva kraqt na sveta po-dobre nedei q pipa izob6to,6toto hem 6te te boli ,hem 6te ti ostane beleg,hem 6te ti izleznat o6te
    Руса кукличка

Не я пипай, само я намажи с някакъв крем като "Бочко" или "Здраве".
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Еееееее по-спокойно де ....голямата му работа ....мажи я с крем и ще мине....но в никакъв случай не я стискай !

Голям фен
    Преживява сееее!Ако искаш я намажи със салицилов спирт-на мен в такива "критични" ситуации ми помага много

Супер фен Аватара на rakiQ
    стискай я! давай ! или я спукай с една игла и стискай аз така правя за да не си праа рани

Град
    Around... :)
    Neeee v nikakuv sly4ai ne q stiskai,kolkoto i da ti se iska(e ako ve4e ne si q istiskala ) ina4e e vuzmojno da ti stane rana,a stane li ti rana 6te mine sled okolo 1,2 sedmici.Ne se pritesnqvai tolkova,vse pak tova edna pupka,6te mine Ima hora na koito ne im se vijda liceto ot pupki i pak si jiveqt spokoino i 6tastlivo,ne se vprqgai tolkova.. yspeh

Изтисках я и ми спадна! Не го правя на трагедия,но просто това е единсвената пъпка,която ми се е появила до сега.А и е на такова ужасномясто,че ако я видите ще се уплашите!

hottie
    Guest
    между другото на мен веднъж ми се появи една много ужасна пупка на носа(точно отгоре) в момент, в който не трябваше и бях чувала, че пастата за зъби помагала. И предишната вечер си я намазах с паста за зъби и спах. На следващия ден почти я нямаше

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз ги стискам тези белите. Измиий си хубаво ръцете, после ги почисти с мокри кърпички. Изтискай я, после я излозвай спирт или лосион.

Град
    СОФИЯ
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аз ги стискам тези белите. Измиий си хубаво ръцете, после ги почисти с мокри кърпички. Изтискай я, после я излозвай спирт или лосион.
    +1
    Щом е бяла е готова за стискане,и ще ти мине по-бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си