- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В името на "модата"
Вече се е видяло... и момчетата трябва да се бръснат ако искат да бъдат привлекателни за момичетата. И аз се реших. Само че тая кола маска наистина ли е много болезнено когато се използва? Краката може ли да се обринат/зачервят след като премахна космите? Айде казвайте , че ми е за първи път
![]()
za4ervqvane 6te ima no za okolo 2 4asa.ne e 4ak tolko boleznena ako ne si se brusnal predi tova...
aide uspeh![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
И аз като горното мнения![]()
От моя гледна точка е много гадно...
Всмисъл по краката и ръцете - не...
Другъде може![]()
Хах, г-на ми по Изобразително си бръсне ръцете и с една руса коса + походка а ла Азис![]()
Не, недей. Но ако вече си го решил... кола маска... боли, не боли... какво да се прави. С епилатор не! Все пак вашите косми не са като нашите![]()
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone...
+1Първоначално написано от glamorous_Q
А това нещо в имато на модата ли го правиш?Мисля чемодата са дрехите!
![]()
Ами недей да ги махаш..но ако все пак си решил твърдо по-добре с кола маска нищо че боли :P ако искаш да не боли-самобръсначка оба4е после..ще стане още по зле..а и всеки ден едва ли ще ти се занимава с бръснене![]()
То хубаво в името на модата, ама нали се сещаш, че никое нормално момиче, не се кефи на момче, без косми по краката? Това с махането на космите по краката са си чисти педалски истории.
И все пак ...
не, не боли. А и да боли... какво? Нали ще се правиш на модерен?![]()
Пичове и пички, ще ме извинявате , но в Ямбол ако не си с бръснати крака те гледат на криво и ти казват, че си задръстеняк. А и има анкета в която мнозинството са ЗА епилирането при момчетата.Също и съученичките и момичетата , които познавам ми препоръчват да си депилирам краката.Не знам как е в дргугите градове, но в Ямбол 70 % от тийновете са си обръснали краката. Това изглежда е на мода , но ако другата година е на мода да си бръснем и ръцете...е това вече ще е прекалено ( не че бръсненето на краката не е). Депилирах си краката,сложих си новите дрешки и утре ще съм плейбой..с обръснати крака![]()
abe vie mom4etata ne6to iskate ve4e da napodobqvate azis.mislq 4e specialno na krakata =ne/. i ne s kola maska....![]()
Руса кукличка
Ти собствено мнение нямаш ли бе?!Първоначално написано от Sw0rDz
![]()
Имам, разбира се. И аз мисля , че епилираните крака изглеждат по мускулести и не са гнусни (лол). Но също мисля , че е гейско..затова се допитвам до мнението на другите за да реша какво да правя.
Еми , ще те боли и зачервяване ще има ! Все пак това е доста агресивен начин за обезкосмяване и е нормално първият път да не ти е особено приятно !
По тази логика съм единствената, която все още смята, че обезкосмените крака на мъже трябва да ги има само при спортистите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не понасям мъжки бръснати крака
Единственото нещо, по-ужасно от обезкосмени крака, е АДСКИ космати крака. Ако твойте са такива - махаш ги няколко пъти с кола маска, и после се нормализират нещата. Ако не са... недей започва, защото е супер гнусно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
заради путка(путки), путка не ставай![]()
Абе ти си мъж,как ще си бръснеш краката?!Под мишниците-да,ама по краката определено-не!!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Абе ти мъж ли си или какво?Мислиш че ако си обезкосмиш краката ще изглеждаш мега-готиния-плейбой,така ли?Аз лично те съветвам да не си ги махаш и да не ти пука много много кво ще си мислят другите около теб.Мъж с обезкосмени крака е ГНУСНО![]()
+1 опитай с епилатор мисля че е най -трайноПървоначално написано от angelcheeee_93