- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
Много зависи дали е поддържана косата![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
vqrno e![]()
колкото и странно да звучи най- добрите ми приятели са с дълги коси ... (не гожоря за някви обрасли маймуни
) така че не ми пречи даже ми харесва
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Преди си падах само по такива...с дълги коси...Но сега въобще не ми пука...единствено ако е напълно остриган или с много къса коса...-свързвам го с мутра и малоумник...Но слава богу,момчетата притежаващи качествата,които искам си имат супер прически![]()
зависии.....мен принципно не ме кефят момчета с прекалено къси коси ...но пък и с прекалено дълги....абе някъде до врата дълги става,....но не повечече няма да се различаваме
![]()
Принципно не,но може да има изключения,тогава той ще компенсира за моята дължина на косата->забавно,ще се чудим кой е момичето....![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
зависи колко дълги... супееееееееер е по този начин![]()
http://images.teamsugar.com/files/up.../955060966.jpg
ама тфа вече ми е противно ..![]()
http://cedmedia.ntu.edu.sg/ipho/d/13...curly+hair.jpg
Аз не се кефя на момчета с дълги косиВиждала съм само едно момче с дълга коса, което ми харесва, но останалите... тц
Мен лично не ми харесват дълги коси при момчетата, някак си предпочитам аз да доминирам в това отношение...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Зависи,на някой им ходи на някой,не. Аз лично предпочитам с къси коси![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
adski mn me kefqt mom4etata s po dalgi kosi4ki adski sladki sa-priqtelqt mi e s takava toi iska o4evidno da se podstrije i me pita dosta 4esti4ko dali da go napravi ma az mu vikam 4e taka si go haresvam pove4e ma kvoto iska da pr toi i taka si ostana sas dalga kosi4ka koeto e mn sexy spored mene
e moitaaa nz kolko e moje bi okolo 10-15 cm nz........Първоначално написано от pet_14
10-15 перфектно.Мойта е към 30см,над 15 не ми харесва как стои.Първоначално написано от pet_14
Зависи какво имате предвида за дълга коса,ако е като металите не,но ако е с такава по-дълга коса (каквито са модерни днеска прическите),но не като баш емотата,защо не,ако е и симпатичен..
![]()
![]()
+1 (INLOVE)Първоначално написано от color_window
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Ми зависи за колко дълги си говорим ... Ако е просто рошав така да се изразя смисъл да не му стига косата чак до раменете .. А просто малко по-дълга от приетото за дължина е суперГолямо обосноваване направих и аз де ама айде
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз,лично не харесвам такива момчета.Нищо лично.Първоначално написано от pet_14
![]()
![]()
![]()
не, някак си ми изглежда нехигиеничноможе би защото много от метълите ходят с дълги коси, а техните вмирисани кубинки посред лято никак не са ми по вкуса. от там си правя асоцияция и към дългите коси като цяло
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Let The BEAT Control Your Body
Ми не са мой тип..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
mi ako e ot teq s feshanskite pri4eski [leko dalga otzad i 6traknala otgore]da i to mn.ama na ne6ty ot sorta na metalskite-NE!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Принцип не сортирам момчетата според косите им. Както мога да харесам някой с дълга коса, така и с къса. Само да не е фешънски дълга, че на тях повръщам, а и ако са си сложили муховските очила, чак ги съжалявам![]()
Мм не, аз лично не се кефя, въпреки че имам много приятели с дълги коси и съм свикнала да гледам, но все пак си предпочитам небрежно разрошена къса коса![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.