- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
xax ve4e go ob1rnahte na ebavka
не се ебавам, наистина супер ме кефи, ам надали някой ще тръгне така по улицитеПървоначално написано от pet_14
![]()
Общо взето не...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ай донт майнд
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Yjasni sa,vs mom4eta s dulga kosa izglejdat zleeesme6ni sa mi
.. Ni6to li4no,tva e moito mnenie,spored men edno mom4e s kusa kosa e mn po gotino i normalno
![]()
Абе стига да е момче/що годе привлекателно/не е интересно с каква коса е...
Изобщо недей да се постригваш!! Мн си готин с дълга коса.Първоначално написано от pet_14
![]()
ROCK
ON!
И аз си мисля, че с къса коса няма да му отива толкова.
Само махни диадемата.
![]()
И аз мисля,че без диадема ще си по готин.![]()
![]()
ROCK
ON!
ОХ краката си бръснат вече и мъжете,дълги коси..всички женски неща правите,скоро очаквам на някое момче да му дойде цикъла![]()
![]()
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Първоначално написано от Jena Na Dqvola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROCK
ON!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъкмо се чудех дали някой ще ми повярва че онзи ден ми дойде....Първоначално написано от sunset_light
Абе тъй и тъй сме почнали аз съмс с оулейс....вие с кви сте![]()
НЕеееее.Ама ти отива, ако това е истинският ти въпрос.![]()
Не се стрижи! Отива ти дълга коса..Първоначално написано от pet_14
Ех, и аз как искам да пусна една дълга..
Все почвам да я пускам и понеже расте навсякъде и се отказвам..
Ако я пусна баш дълга сигурно ще стане като тази на вокала на Megadeth, или поне не-толкова къдрава..
Справка:
![]()
men ne me kefqt.haresvam s bodli4ki.......
НЕ-не -не нене и пка не не си падам по такива е има си и хора които си падат де ако си пъска6 такава коса трябва да я поддържа6 мн добре![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Ами аз вече реших че след 1 мсесец някъде ще се подстрижа,защото.....абеее ще си направя снимки като съм с къса коса и така ще пращам с къса и с дълга да видя кво мсилят останалите и така....Пък и човек ако ще си пуска дълга коса много ясно че трябва да я поддържа,защото къв е смисъла ако е няква мазна,миришеща.......Първоначално написано от draki4ka
![]()
![]()
![]()
Момчетата с дълги коси са най-сладки![]()
Не бих казала,че ме кефи,даже изобщо![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...