- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разкажете как мина първият ви път
и така plsZ разкажете ми за парвия си пат![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
В заглавието ти има 4 грешки...научи се да пишеш първо.
=D>Първоначално написано от Чичко_Полицай
dovolenПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Има още поне 2Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
koi sa teПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
ох,ужас....
Разкажете как мина първият път.Първоначално написано от ne_sam_malka
:P
nadqvam se pove4e gre6ki da nqmamПървоначално написано от Чичко_Полицай
prosty ne sam sviknala da pi6a na kirilica
пЪрвия
Поне кажи, че си руса и ще ти простим всичко...Първоначално написано от ne_sam_malka
Аз немога повече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva 4e sam rusa nqma ni6ty ob6to s pravopisnite mi gre6kikazax ne sam sviknala da pi6a na kirilica
![]()
Идва ми да те разцелувам направо...То такава мъка докато го напишеш, че чак мислех, че няма да успееш.Първоначално написано от ne_sam_malka
Така като гледам и на латиница не си свикнала-НИЩУ ОБЩО![]()
Eee! И аз съм руса, моля, моля :ЬПървоначално написано от Чичко_Полицай
Не всички руси жени са глупави![]()
Ти случайно пропусна ли последните 15 минути мъка с правилното написване на заглавието?Първоначално написано от Sigrina
В този случай мога да кажа, че русите са глупавички...НищУ лично.
На кирилица дечицата във втори клас трябва да могат да пишат,ника ти сигурно е тематичен![]()
taka si pi6a poprincip s "y" nakraq i nqkfi takiva ligavi glupostiПървоначално написано от pinkdiamonds
Само някои :ЬПървоначално написано от Чичко_Полицай
az vinagi si pi6a na latineca i za tova ne sam sviknala na kirilica ... a de4icata 2 klas pove4e ot tqx ne mogat da pi6at po klaviqtyrataПървоначално написано от pinkdiamonds
![]()
лигави е точното определениеПървоначално написано от ne_sam_malka
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Всяка 2-ра руса е тъпаПървоначално написано от Sigrina
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Братчед ми е 2ри клас и си залагам къщата, че пише по правилно от тебе НА КЛАВИАТУРА.Първоначално написано от ne_sam_malka