- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разкажете как мина първият ви път
Haha ama vie 6te pi6ete li po temata ili ne?? Haide, 4e mi e liubopitno...![]()
![]()
kazax po4ti si4ki ne si4ki ... az ne moga da pi6a a nqkoi ne mogat da 4etatПървоначално написано от Чичко_Полицай
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Не ми се говори за първият път...пълна излагация![]()
Всяка 2-ра руса е тъпаПървоначално написано от veile
[/quote:7d3d561cc7]
Така съм съгласна
Ама то като цяло всяко второ момиче на възраст от 10 до 20 години е тъпоНо това е отделна тема
Аз затова имам само една приятелка жена :Ь
Айде сега клавиатурата е виновна ,че бъркаме Ъ с А , или О с У,нямам думи простоПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
edvali e tolkova zle kolkoty moita sega s pravopisnite gre6kiПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Компенсирай с красота и сичко ще ти се размине...Първоначално написано от ne_sam_malka
abe xora katy ne vie interesno ne pi6ete ili pone razkajete ne6ty za parviq si pat ... vmesto samo da gleda6 moite izlagcii tuka
Сички се пише с В отпред ...попринцип....
И сега по темата
Първия път беше с човек ,на който наистина държах...и точно ако трябва да определя не беше нито романтично нито гадно,беше мноооого смешно всичко - няма такива диалози и куци движения![]()
Не бих го повторила![]()
zn kak se pi6eПървоначално написано от pinkdiamonds
az tai si go pi6a :P
Е ти ще вземеш да пишеш "стол" като "маса" и тогава няма да може да ти разберем Хабсолютно нищУ.
eeee ama stiga s toq moq pravopis deПървоначално написано от Чичко_Полицай
... ne e 4ak tolku zle (tolku pak az sam si go izmislila )
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съвет към авторката : Никога не късно да започнеш да пишеш правилно![]()
Дори и да е на латиницаПървоначално написано от pinkdiamonds
![]()
Авторкей....Качи някой твоя снимка...покажи на всички колко си секси и им затвори устата....Защото не правописа е най-важното на тоя свят.
Нима това е най-важното?![]()
Айде да не качвам аз да видите ,че може и 2 в 1Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Давай :PПървоначално написано от pinkdiamonds
az da zema da promenq temata na " nai-vaznoty PRAVOPISA"![]()
Ох,то ,че има по-важни неща- имаПървоначално написано от ne_sam_malka
Но това прави значително впечатление,и както виждаш никой не те взе сериозно точно заради това![]()
А към ЧИЧКОТО-за съжаление не може,много съм известна и важна![]()
Струва ми се,че темата стана подобна на тези в раздел "Кофата".
1. Нищо не казвам. Просто всеки трябва да се съобразява малко с правилата на форума.
2. Има подобни теми в раздела.![]()
Предпочитам да се обръщаш към мен с господин полицайПървоначално написано от pinkdiamonds
![]()
Хора, спрете се малко.
Локвам тази тема, защото в нея освен дискусии и милиони цитати, друго не видях...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone