- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Офф как да я накарам да ни запознае :@
Попитай я дали го харесва и ако ти каже , че го харесва се откажи . А ако не го харесва помоли я да ви запознае или намери някой друг да ви запознае.![]()
Ъм.. ти си приятелката мечта ..гепиш момчето на приятелката си... Я се замисли малко .ТИ от къде си толкова сигурна ,че той не я харесва .Ми ако харесва нея ,а не теб .Тогава кво праиш?Седиш и гледаш тъпо в точка ? Пфф ... я се осъзнай.Тя е имала смелостта да се запознае с него ,а ти си траеш .Значи не го искаш достатъчно .Така ,че седни си на д-то и се пооспокой.Той ако има мерак към теб ще дойде да се запознае с теб ,като няма няма .
Здравей!
Мисля, че първо трябва да си сигурна дали между момчето и приятелката ти няма нищо. Обмисли думите си и поговори с нея, молейки я да ви запознае. След като опознаеш момчето, не само на външен вид и решиш дали той е за теб и дали наистина ти допада, можеш да поговориш и с него. Признаваш му чувствата си и ще видиш дали са споделени. От там нататък ще видиш как нещата ще се развият.![]()
Според мен не ти трябва тя да ви запознава. Събери смелост, отиди при него, запознайте се и го опознай. Признай му чувствата си и ще видиш как ще се развият нещата.![]()
Егати приятелката си!![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
нямаш с квоПървоначално написано от s3nSe-me
По темата:
За кво ти е толко зор да й откраднеш момчето,да се беше запознала с него по-рано,сега гледаш да прецакаш "приятелката" ти