.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Женския стриптийз,ако е направен с вкус, е възбуждащ и за мъжете,и за жените. Просто ... качва адреналина За мастурбацията не мога да изкажа мнение,не съм й фенка. Но аз намирам повече еротика в едно разголено женско тяло,отколкото в едно мъжко. Приятелят ми ме възбужда повече с държанието,с отношението си,а не с тялото си-въпреки че то е много готино и аз много си падам по широките му рамене. Просто не го намирам за чак толкова възбуждащо,колко мъжете харесват разголен до бедрото женски крак. Нормално е,всеки с предпочитанията си.
    mmm to4no taka i az sum na tova mnenie . Muj moje da me vuzbudi samo ako go poznavam i imam dadeni 4uvstva kum nego.. ina4e moga da izpitam samo privli4ane ..dokato jensko tqlo v eroti4na poza naprimer mi se struva mn po-sexapilno no v tozi slu4ai govorim samo za v ramkite na ekrana nadqvam se da ne mi se slu4i na jivo 4e togava ve4e nz ko 6e mislq za sebe si
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    Пловдив
    във всясо момиче/жена има някаква доза бисексуалност.след едно немного слабо женско тяло,добре оформено, с красиви гърди и секси излъчване,би се загледал всеки .

Re: нэ ко заглавие да сложа :D

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    1vo nz kude si 4uval da vikat na muj -lezbiika - spec sum spomenala v temata " ne sum lezbiika"
    2ro (za da obob6tim tui kato moje bi ne e dostatu4no qsno za takiva kato teb) - momi4e sum mili4uk
    3to - ne "cukam" CS ili kakto tam mu vikat prosvetenite v taq oblast
    i 4to - stegni mi edno hubavo esence po literatura i posle 6e si prikazvame koi po-moje da sglobi izre4enie vupreki 4e znam 4e v taq oblast nqmam - ravna
    Много си проста ма - виж се, че един цитат не можеш да направиш, дето става с едно натискане на бутона!!!

Тръгнала да обяснява как нямала равна по литература - а пишеш на латиница. Ебем ти литераторката си...

И четвърто - кво се обясняваш, като едно заглавие на тема не може да измислиш!

E hubavo de- prosta sum A[ i btw tva e vqrno .. se ne uspqvm da gi prava kato horata teq citati .. ]
    2ro literaturata ne e predmet po pravopis ( do kolkoto znam pone s moq ograni4en intelekt) a i az kirilica na kompa ne izpolzvam ... ako trqbva6e da pi6a na kirilica 6tqh da se mu4a polovin 4as..
    3to- izkliu4itelniq dovod 4e ne sum izmislila zaglavie nna temata i sledovatelno sum prosta citiram "ebah go" , imam 4uvstvoto 4e sum go 4uvala ve4e ...s drugi dumi se povtarq6
    i 4to 6tom moje6 da napravi6 takova drasti4no zakliu4enie za napulno nepoznata samo zaradi 6rifta s koito pi6e i zaglavieto koeto e slojila na edna tema o4evidno trqbva da si izkliu4itelno umen 4ovek !Ne samo tova trqbvalo e da hodi6 na kastinga za qsnovidci ! Ima6 izkliu4itelnata darba da precenqva6 horata makar ograni4eniqta na Internet prostranstvoto Moite po4itaniq!
    Btw ti na kolko si godinki ?
    Ne sum 79ti nabor ei

Btw ti na kolko si godinki ?
    BTW - на около 2 пъти повече от теб. Ясновидските ми способности ми го подсказаха...

Abe o4evidno e 4e si nqma6 rabota - zna4i ili si teen i vmesto da si sedne6 na zadnika da u4i6 dra6ti6 po saitovete i zapo4va6 bezsmisleni sporove s horata ili puk si kakto kaza 2 puti po durt ot mene , bezraboten , s problemi v li4niq jivot i tursi6 razre6enie po forumi pri mal4uganite )
    Ne sum 79ti nabor ei

Защо се напъваш да мислиш, след като не ти се удава?

Ако съм тийн нямаше да говоря по този начин (който е очевидно различен от болшинството тук) и нямаше да пиша на кирилица, а на шльокавица. Точно като теб.

Що се отнася до втората ти хипотеза - по-ЗРЯЛ съм от теб. Но ако не знаеш, нормалните хора работят на работа, на която стоят на компютър. И да влязат 2-3 пъти през деня за да си разчистят съзнанието от работата не е никакъв проблем.

А що се отнася до проблемите в личния живот - нямаш представа колко си далеч от истината. Така че няма какво разрешение да търся.

Ne ne ne vi6 sa az se si mislq 4e ako be6e tolkova ZRQL koltoto se opitva6 da se izkara6 vuob6te nqma6e da sedi6 da se zanimava6 s nedorasli mal4ugani . Da ne govorim puk kolko mom4etii poznavam koito hodqt na rabota ... na stol ..pred kompiutur .. ( pi6at na latinica) i pak sa s akul na 5 godi6no i edinstvenata im misul e "sex" . Sq za teb nz ama fakta 4e raboti6 puk cql den se zanimava6 s men za da otpo4ine6 ne govori dobre za teb
    Are kaji na kolko si deee pllssss Ve4e po4na da mi stava mn interesnoo
    Ne sum 79ti nabor ei

nem
    My life is music !

Занимавам се с теб, за да ти отворя очите и да възбудя мисловна дейност в кухата ти кратуна. Което вече е факт.

Ако погледнеш мненията ми, ще видиш че или се забавлявам с майтапи или давам компетентни и интелигетни съвети. Каквито са особено нужни в този форум, който е пълен с тотално ограничени и задръстени пубери. Които говорят такива глупости, че може някой да им се върже и да напави още по-големи глупости.

И далеч не съм ти отделил цял ден (макар че ако това стане, ти със сигурност ще се почувстваш много поласкана). Отделям ти толкова, колкото реша че мога да си позволя като време и желание.

Ama dobre 4e si ti da otursi6 men i vsi4ki ostanali ot prostotiqta Tva go prikazvai na 14-16 godi6nite kurveta koito si nqqt dr raota " ebah se, ebu se i 6e se ebu puk !!!'" .. ta da si imame uvajenieto .. 4estno kazano iskreno me zabavqlva6 a imam da u4a kakvo li ne i samo me razseiva6 tuka
    Ne sum 79ti nabor ei

Tva go prikazvai na 14-16 godi6nite kurveta koito...
    Съмнявам се ти да си много над 18 годишно курве Са да не се обидиш, курве не е обида за вашата възраст.

И вместо да влагаш толкова усилия в спора с мен - вземи си измисли заглавие на темата и го смени.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ееее хора, стига вече де! Все пак големи хора сте (поне единият предполагам е такъв...) така че осъзнайте се малко и недейте да флуудите темата - колкото и да е глупава (лично мнение ) Нека единият да отстъпи... по-умният надявам се.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Am i az kazvam 4e e tupo tva ama principno obi4am da se nadcakvam .. tui 4e vse mi e taq dali 6te otstupq ili ne A Crag Hack , ( ve4e mi stana liubimec nqma da te zabarvq ) mn mi dava6 ... Iskreno sum polaskana 4e o4evidno me precenqva6 kato po-golqma,no 6te te razo4arovam kato ti kaja 4e sum na krehkata vuzrast ot 16 godini i dale4 ne vlizam v kategoriqta "kurvi" tui 4e i da mikaje6 kurve i da ne mi kaje6 se mi e 2oo
    A za zaglavieto taq tema otdavna ne q mislq .. nqma se zanimavam da i smenqm zaglavieto ........
    Ne sum 79ti nabor ei

hahah are nqq ti se zaqjdam pove4e Toku 6to vidqh 4e v nqkva tema si me za6titil
    Ne sum 79ti nabor ei

Милото дете, то даже не може да разбере какво пиша... в едната тема защитих авторката, която не беше ти. А в другата тема те попитах какво точно искаш да кажеш, защото всъщност си противоречиш

Mne vsu6tnost mnoo dobre te razbiram , no o4evidno ti ne si 4uval slojnoto ponqtie "2 registracii" . ..a i tva e edna mnogo stara tema koqto nz ot kude si q izmuknal ...
    Ne sum 79ti nabor ei

ne si 4uval slojnoto ponqtie "2 registracii" .
    че аз да не съм модератор тук, за да виждам IP адресите?

Както и да е, хубаво е че поне си почнала да маструбираш

ne se podigravai tva e edna mn stara tema puk i ako ne si zabelqzal v neq sum spomenala koga sum "po4nala da mastrubiram" + tova si protivore4i6 - do skoro tvurde6e 4e sum kurva sega druga pesen pee6
    Ne sum 79ti nabor ei

нито преди съм твърдял че си курва (само те иронизирах теб, защото ти така твърдеше за другите), нито сега твърдя обратното

Мега фен
    Това е най-тъпия спор EVER...

oo whatever ....
    Pone nqma6 li nekude reg po sofianci , impulse .. da te skivam 4e mi stana interesno sled tolko stranici razpraviii
    Ne sum 79ti nabor ei

Мега фен
    Той те храни 10 поста, а пък ти се влюби в него?Сбъркана младеж

Град
    София
    Crag Hack евала =D>
    напълни ми душата

Занимавам се с теб, за да ти отворя очите и да възбудя мисловна дейност в кухата ти кратуна. Което вече е факт.
    силно се съмнявам че ще успееш да й отвориш очите...

A ti sigurnosi kurvi4ka i si go priela li4no ? are sbogom
    Ne sum 79ti nabor ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си