.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Чувствам се ужасно след един сън

Здравейте
    Значи аз не съм поредната депресирана пикла (с извинение). Просто искам да споделя как се чувствам след тази нощ. Значи сънувах ужасен сън. В съня си се намирах в едно заведение и чаках 3-те ми най-добри приятелки да дойдат, защото имахме уговорена среща. Чакам ги 5,10,20,30 мин. , 1 час, но те така и не идват. Все отпъждах сервитьорката, която идва да ми иска поръчката, с убеждението, че те ще дойдат. Но те така и не идват. И аз накрая си тръгвам разплакана от заведението. Сутринта като си спомних този сън си поплаках и отидох за 2-рия час в училище. Бихте ли ми казала какво означава това ? Сега в неделя ще пътувам до Кипър (мама и тати живеят там) и ще бъда там цялото лято. А догодина ще се преместя там да уча. Много ми е мъчно и възможно ли е този сън да е продиктуван от това? Трябва ли да си плача и срамно ли е това? Благодаря предварително

Целувки

Напълно нормално е след тъжен сън да ти е тъжно и да си поплачеш. По всяка вероятност съзнанието ти е изградило образ на самотата представен по този начин в съня ти. Всичко ми изглежда повлияно от заминаването ти. Не е нищо ненормално,спокойно.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Хасково
    Според мен няма защо да се притесняваш... сън като сън.. ето сега аз ще ти разкажа за моя да видиш за какво става въпрос... С приятеля ми сме заедно от 10 месеца и много се обичаме, но нали знаеш че понякога ти се иска да пробваш нещо ново... липсва ти тръпката, която я е имало в началото... защото вече се познавате отлично... липсва ти просто този период на опознаване.. Имала съм и аз такива мисли за кръшкане (естествено никога не съм мислила да го напавя наистина) и така една вечер сънувам че с едно момче се целуваме и той започва да ме саблича, но аз се сещам за приятеля ми и .. хоп.. събуждам се и ми става кофти.. на следващата вечер пак.. само че с друг.. пак не се стигна до леглото.. но на третата вечер санъвах че преспивам с човек които даве и не познавам.. беше супер но на сутринта ми стана толкова кофти че не е истина... и няма да почярваш какво се случи на 4тата вечер.. сънувам аз че съм на заведение с приятели и излизам да говоря по телефона.. връщам се и гледам приятеля ми с една моя приятелка се държат за ръце.. гледат се влюбено и като ме видяха и веднага се пуснаха.. усещах ги че искат да ми кажат нещо но.. не можеха да го изрекат.. а аз ватрешно усещах че те двамата са се влюбили и незнаят как да ми го кажат.. изведнаж почувствах толкова голяма празнота и самота.. такива сълзи бликнаха че нямам думи да опиша преливащите в мен чувства... знаех че тогава ще настъпи краят.. и се събудих... веднага се обадих на приятеля ми и му разказах за странните ми сънища а тои само ми се засмя каза че ме обича прекалено много за да се случи подобно нещо... и каза да спра да чета теди сапунени романчета.. защото ми пълнели главата с глупости..

та извода от това нещо си го направих сама.. от мислите си да кръшна няма да излезе нищо добро защото за миг като че ли се поставих на неговото място... и се почувствах все едно умирам.. незнам дали ме разбирате но... това ми беше за урок да не му изневерявам да не кръшкам .. та камоли дори и в мислите си.. защото ние с него сме създадени един за друг.. аз го обичам с цялото си сърце и тои мен също...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    vseki e imal t1jni s1ni6ta
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Напълно нормално е след тъжен сън да ти е тъжно и да си поплачеш. По всяка вероятност съзнанието ти е изградило образ на самотата представен по този начин в съня ти. Всичко ми изглежда повлияно от заминаването ти. Не е нищо ненормално,спокойно.

мн точн0о0о казано
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Няма за какво да се притесняваш, съвсем нормално е. Сънищата са израз на подсъзнателните ни желания и страхове или общо казано чувства. Заминаваш скоро за Кипър, където ще си далеч от приятелите ти- може би изпитваш страх, че ще загубиш връзка с тях, ще забравят за теб или че ще се чувстваш самотна. Заради това е сънят ти. Друг път гледай да не се стряскаш от кошмари и се стреми да не влияят на настроението ти – все пак, това е просто сън, а реалността е друга. Аз, например, всеки ден (когато помня какво съм сънувала) сънувам кошмари. Изживяла съм може би най- големите си страхове чрез тях- многократно съм сънувала по различни брутални начини смъртта на хората, които обичам, както и своята, предателства, също така и някакви „свръхестествени” неща. Ако трябваше винаги да им обръщам внимание, до сега да съм се побъркала. Просто когато се събудиш не мисли за самия кошмар, а за реалния свят, в които нещата не стоят по същия начин.

Не е срамно да плачеш ! Според мен , съня ти наистина може да е продиктуван от предварителната носталгия , която те е обзела . Знаеш ли .... забелязала съм , че тъжните сънища много често означават , че те очаква нещо много хубаво , така че не отдавай такова значение на този сън , ами се наслаждавай на времето прекарано с приятелките си !

Не се притеснявай за нищо ... нали в действителност приятелите ти са до теб и мн ще им липсваш като заминеш,както и те на теб ... но и в Кипър ще намериш сродни души Не унивай и мисли позитивно

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Зле, нищо не означава.. ебати детето.
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Eбаси, това е само сън.

Град
    isperih
    Ами не знам за твоя сън обаче при мен, когато сънувам нещо то рано или късно се случва.Не сънувам често , но ако това стане знам, че ще следва нещо, близко до това, което съм сънувал.

Повече от фен
    em synqt se krie v podsyznanieto na 4oveka... spored mene ti e mnogo my4no 4e 6te se razdeli6 s priqtelkite ti i zatova synuvash ne6to kao razdqla s tqh, no ako naistina ste nai-dobri priqtelki priqtelstvoto vi 6te prodylji dori i ti da zamine6 i zatova ne se pritesnqvai...

beiho Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 2:50 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами не знам за твоя сън обаче при мен, когато сънувам нещо то рано или късно се случва.Не сънувам често , но ако това стане знам, че ще следва нещо, близко до това, което съм сънувал.

+10

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Зле, нищо не означава.. ебати детето.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си