- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ
Подкрепям.Първоначално написано от Dreamy~~
А относно курвенските истории - те не са точно курвенски, защото на тяхната възраст както казахме изобщо не могат да разберат смисъла на секса. Курвите са на поне малко по-напреднала възраст.
По-скоро са глупави малки пикли. За съжаление те самите не са виновни. А средата, както и липсата на коректив (родителско тяло и свестни приятели).
аз не съм съгласна с това да се прави секс на такава възраст...моралист!какво да се правииначе тяхна си работа...
someone else...
Е, едва ли можеш да мислиш като 24-годишен младеш, ама айде.Първоначално написано от Bursted
![]()
Да, даже миналата година чух, че някаква шести за седми клас се ядосвала, че не се е "ебала"...Ама то така е де, за повечето в само "ебане" и нищо друго. Аз съм на 13 и не смятам да правя секс скоро...
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
roflcopter.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Първоначално написано от Drebnoto_f
Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . Ако се загледате само момичета пускат такива теми .. КОМПЛЕКСИ !!!! Хахахах айде варети се гримирайте и се помъчете малко , вместо да злоратствате !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ти като 18-годишен би трябвало да мислиш по различно,дори ако не бях видяла профила ти в импулс,ти давах най много 15Първоначално написано от Xtuning
Ще те видим тебе след някоя година ако си имаш дете,момиченце, и на 13 години да почне да се ш*ба с всеки срещнат само щото е гъзария.. пффф чак се пали.. мани мани..
![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от MaDDnes-f
Паля се защото това е форум и всеки трябва да изказва своята позоция и мнение ,а не като овце -един да каже нещо и всичко след него ! И за какво !?!! За да се представи като загрижен и съпричастен към случващото се , пред хора които са на стотици километри от него и дори не е виждал ... И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5 , само щото имат пари и коли , ама не мога да направя нищо ..... Имат си Глави на раменете , да му мислят ! За тая работа има родители .... щом те не могат да ги спрат , какво остава за нас .....![]()
My Only Love
A ti si mn ostur weeПървоначално написано от Crag Hack
I temata hich ne e razlichna , shtoto ako nqkoi izpolzvaha tursachkata shtqha da vidqt , che ima dosta podobni maloumniko , dori i statiq imashe predi vreme ! I nikoi ne ti durji smetka na kvo komentirash ! Ti si posledniq chovek , za koito me interesuva ....
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от Xtuning
Съгласна съм,че всеки трябва да изкаже мнение,но когато едно нещо е ОЧЕВАДНО, (и казвам очевадно защото съм сигурна,че не си единствения на който не му са приятни тези гледки с лапетата и чичковците) къв е смисъла да казваш точно обратното само за да си различен от останалите и да не си като овцанезнам ако греша ме поправи но в първото ти мнение казваш Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . а в второто съвсем обратното И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от MaDDnes-f
Написал съм всичко правилно явно не съм се изразил както трябва !
В първия ми пост говоря от тяхна гледна точко ... защото имам приятелки на по 14-15 и те са ми изцепвали почети същите думи . А в втория от моя гледна точка .....
И разбирам че все още никой не може да зацепи ,че мисълта ми е да уважаваме избора на всеки . Всеки е правил погрешни избори , просто те ги правят по рано от нас .....![]()
My Only Love
Ми по темата ще кажа,че тези малки пикли нямат мозък...при тях т'ва е да се издигнеш над приятелките си...да търсиш вниманието,но не осъзнават на каква цена ....после си блъскат главите и викат :"защо го направих?!".....Абе общо взето подражанието на останалите....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
зех да получаам де жа ву-таПървоначално написано от Crag Hack
истъркваш се ...
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
+1Първоначално написано от jotitu
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Xtuning
Весело,даже доста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
правят се на много отворени и на много зрели пред връстиниците си - това е всичко. на 13 те дори не могат да правят качествен секс, а само да се ръчкат като животни. това че знаят някоя и друга поза, не значи, че правят "секс". аз не мога да си представя едно 12-13 годишно момиче, на което цикъла му е дошъл преди 5-6 месеца вече да се лашка в някоя кола... вие какво искате да постигнете? нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...
Първоначално написано от anito.sl
Мен ако питате,вече ги минавамеАма не се ядосвайте толкова де...Каквото е това няма връщане назад,всичко е сега на момента и за в бъдеще.След няколко хиляди нежелани бременности или починали от сифилис или спин,ще уврят канчетата на всички.
![]()
Тц тц .. Не се става жена като те изчукат, а като започнеш да се държиш като такава. А секса не изчерпва държанието на жената.. .. .. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
awe basi tapnqta tuka si4ki prikazvat za nekvi 12-14 godi6ni det se ebat puk tuka v moq grad edna takava ne sum vidql basi tapnqta
Какво очакваш да видиш?!Как се е*ат пред теб на улицата!?Първоначално написано от yarrr
![]()
Жалки малки пу*ки за нищо не стават,като поели един пенис и вече големи жени...да ходят си цокат млякото при мама,да си говорят за филмчета и да си попълват лексиконите,а не да се чудят с кой батко и в коя кола да ги оправят.![]()
Първоначално написано от anito.sl
=D> Точно казано!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
В тая възраст е супер гадно-щот си малък/ка,обаче ЯКО ти се праи..па другите да те плюят!
Някой може и да го прави от гъзария и да подражава..де да знам!
Но половината са от хормоните почти сиг!
То и мене мнооо ми се праи,само че още се сдържам.![]()
Ама,щом искат-да го правят бе!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз