.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211

Re: 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ

Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    тук не сме за да променяме света, а за да изразим лично мнение

по темата-аз съм твърдо против сексът в ранна възраст и както казаха преди мен, тва са си чисто курвенски истории.
    Подкрепям.

А относно курвенските истории - те не са точно курвенски, защото на тяхната възраст както казахме изобщо не могат да разберат смисъла на секса. Курвите са на поне малко по-напреднала възраст.

По-скоро са глупави малки пикли. За съжаление те самите не са виновни. А средата, както и липсата на коректив (родителско тяло и свестни приятели).

Град
    In Devil's Castle
    аз не съм съгласна с това да се прави секс на такава възраст...моралист!какво да се прави иначе тяхна си работа...
    someone else...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bursted
    Ами аз съм на 14, и не съм девствен, но когато го направих за първи път го осъзнавах...Може би гледната точка ми е различна, но така виждам аз нещата .
    Е, едва ли можеш да мислиш като 24-годишен младеш, ама айде.

Да, даже миналата година чух, че някаква шести за седми клас се ядосвала, че не се е "ебала"... Ама то така е де, за повечето в само "ебане" и нищо друго. Аз съм на 13 и не смятам да правя секс скоро...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Ямболъ
    roflcopter.
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от Drebnoto_f
    Истисно желание за секс или просто подражание как мислите...
    Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното

Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . Ако се загледате само момичета пускат такива теми .. КОМПЛЕКСИ !!!! Хахахах айде варети се гримирайте и се помъчете малко , вместо да злоратствате !!!!!!!!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    Somewhere over the rainbow*

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . Ако се загледате само момичета пускат такива теми .. КОМПЛЕКСИ !!!! Хахахах айде варети се гримирайте и се помъчете малко , вместо да злоратствате !!!!!!!!!!!
    Ти като 18-годишен би трябвало да мислиш по различно,дори ако не бях видяла профила ти в импулс,ти давах най много 15 Ще те видим тебе след някоя година ако си имаш дете,момиченце, и на 13 години да почне да се ш*ба с всеки срещнат само щото е гъзария.. пффф чак се пали.. мани мани..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Ти като 18-годишен би трябвало да мислиш по различно,дори ако не бях видяла профила ти в импулс,ти давах най много 15 Ще те видим тебе след някоя година ако си имаш дете,момиченце, и на 13 години да почне да се ш*ба с всеки срещнат само щото е гъзария.. пффф чак се пали.. мани мани..

Паля се защото това е форум и всеки трябва да изказва своята позоция и мнение ,а не като овце -един да каже нещо и всичко след него ! И за какво !?!! За да се представи като загрижен и съпричастен към случващото се , пред хора които са на стотици километри от него и дори не е виждал ... И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5 , само щото имат пари и коли , ама не мога да направя нищо ..... Имат си Глави на раменете , да му мислят ! За тая работа има родители .... щом те не могат да ги спрат , какво остава за нас .....

My Only Love

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Veche stavate super banalni s teq temichki ... Ostavete horata da jiveqt , gledaite si vashiq seir ! Vseki she si go prai na kolkoto si iska i nqma da my pyka kvo misli sulio i pulio za sexa na neznam si kolko ...
    Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум, щото не трябва нищо да се обсъжда! Ти като не искаш не взимай отношения, обаче няма да казваш какво да коментирам аз и какво не!

Темата е много интересна и различна от другите, защото аз също мисля, че 14 годишните пикли правят секс точно за подражание. Щото гледат от интернет, слушат от приятелки и съученички. И го правят само за да не останат по-назад. А не щото им се иска самия секс. Правят се на интересни просто.
    A ti si mn ostur wee I temata hich ne e razlichna , shtoto ako nqkoi izpolzvaha tursachkata shtqha da vidqt , che ima dosta podobni maloumniko , dori i statiq imashe predi vreme ! I nikoi ne ti durji smetka na kvo komentirash ! Ti si posledniq chovek , za koito me interesuva ....
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Somewhere over the rainbow*

Паля се защото това е форум и всеки трябва да изказва своята позоция и мнение ,а не като овце -един да каже нещо и всичко след него ! И за какво !?!! За да се представи като загрижен и съпричастен към случващото се , пред хора които са на стотици километри от него и дори не е виждал ... И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5 , само щото имат пари и коли , ама не мога да направя нищо ..... Имат си Глави на раменете , да му мислят ! За тая работа има родители .... щом те не могат да ги спрат , какво остава за нас .....

Съгласна съм,че всеки трябва да изкаже мнение,но когато едно нещо е ОЧЕВАДНО, (и казвам очевадно защото съм сигурна,че не си единствения на който не му са приятни тези гледки с лапетата и чичковците) къв е смисъла да казваш точно обратното само за да си различен от останалите и да не си като овца незнам ако греша ме поправи но в първото ти мнение казваш Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . а в второто съвсем обратното И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5

Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Съгласна съм,че всеки трябва да изкаже мнение,но когато едно нещо е ОЧЕВАДНО, (и казвам очевадно защото съм сигурна,че не си единствения на който не му са приятни тези гледки с лапетата и чичковците) къв е смисъла да казваш точно обратното само за да си различен от останалите и да не си като овца незнам ако греша ме поправи но в първото ти мнение казваш Аре събудете се бе !!! Кво лошо има .. Тфа че за вас не си изнася ,че некви 14 годишни кукли ви крадат момчетата не значи че е лошо . а в второто съвсем обратното И да като 18 годишен мисля точно като вас , и на мен не ми е приятно да гледам как съседките ми (14-15 годишни момиченца ) се мъкнат с "чичковци " на по 24-5

Написал съм всичко правилно явно не съм се изразил както трябва !
    В първия ми пост говоря от тяхна гледна точко ... защото имам приятелки на по 14-15 и те са ми изцепвали почети същите думи . А в втория от моя гледна точка .....
    И разбирам че все още никой не може да зацепи ,че мисълта ми е да уважаваме избора на всеки . Всеки е правил погрешни избори , просто те ги правят по рано от нас .....

My Only Love

Град
    Варна
    Ми по темата ще кажа,че тези малки пикли нямат мозък...при тях т'ва е да се издигнеш над приятелките си...да търсиш вниманието,но не осъзнават на каква цена ....после си блъскат главите и викат :"защо го направих ?!".....Абе общо взето подражанието на останалите....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack

Много си тъпа ма пикло! по твойта логика не трябва да има форум,...
    зех да получаам де жа ву-та
    истъркваш се ...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    срещу тея малки кукли не трябва да се злобее, а по-скоро да им се помогне, защото в повечето случаи те са наивни и някойе момче ги манипулира... или пък търсят внимание, защото са самотни.
    +1
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

секс манячки са докато не им опердашиш к.ура у челото

Цитирай Първоначално написано от Drebnoto_f
    Истисно желание за секс или просто подражание как мислите...
    Моето виждане е че вскички малки "кукли" искат да са по интересни и да "пораснат" по-бързо от възможното

Весело,даже доста

Мега фен Аватара на iiirish
    правят се на много отворени и на много зрели пред връстиниците си - това е всичко. на 13 те дори не могат да правят качествен секс, а само да се ръчкат като животни. това че знаят някоя и друга поза, не значи, че правят "секс". аз не мога да си представя едно 12-13 годишно момиче, на което цикъла му е дошъл преди 5-6 месеца вече да се лашка в някоя кола... вие какво искате да постигнете? нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    правят се на много отворени и на много зрели пред връстиниците си - това е всичко. на 13 те дори не могат да правят качествен секс, а само да се ръчкат като животни. това че знаят някоя и друга поза, не значи, че правят "секс". аз не мога да си представя едно 12-13 годишно момиче, на което цикъла му е дошъл преди 5-6 месеца вече да се лашка в някоя кола... вие какво искате да постигнете? нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...

Мен ако питате,вече ги минаваме Ама не се ядосвайте толкова де...Каквото е това няма връщане назад,всичко е сега на момента и за в бъдеще.След няколко хиляди нежелани бременности или починали от сифилис или спин,ще уврят канчетата на всички.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Тц тц .. Не се става жена като те изчукат, а като започнеш да се държиш като такава. А секса не изчерпва държанието на жената.. .. .. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

awe basi tapnqta tuka si4ki prikazvat za nekvi 12-14 godi6ni det se ebat puk tuka v moq grad edna takava ne sum vidql basi tapnqta

Цитирай Първоначално написано от yarrr
    awe basi tapnqta tuka si4ki prikazvat za nekvi 12-14 godi6ni det se ebat puk tuka v moq grad edna takava ne sum vidql basi tapnqta
    Какво очакваш да видиш?!Как се е*ат пред теб на улицата!?

Жалки малки пу*ки за нищо не стават,като поели един пенис и вече големи жени...да ходят си цокат млякото при мама,да си говорят за филмчета и да си попълват лексиконите,а не да се чудят с кой батко и в коя кола да ги оправят.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    нивото на циганките дето на тая същата възраст вече раждат? не сте далече всъщност...

=D> Точно казано !!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

В тая възраст е супер гадно-щот си малък/ка,обаче ЯКО ти се праи..па другите да те плюят!
    Някой може и да го прави от гъзария и да подражава..де да знам!
    Но половината са от хормоните почти сиг!

То и мене мнооо ми се праи,само че още се сдържам.
    Ама,щом искат-да го правят бе!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си