- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ
Е да .. през банския брат .. за секс говорим ..Първоначално написано от baby_inloff
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
m da neshto takovaПървоначално написано от jotitu
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Първоначално написано от ThinkerBell
и аз се радвам а вече сам на 17г. и 7м![]()
![]()
![]()
Който е решил да са ебе на 10, 11, 12, 13, 14, 15 да си са ебе ние не можем да го спрем ама мога да кажа само че това няма да е секс...![]()
![]()
![]()
мии и аз смятам,че тфа е подражание..аз съм на 13 и не смятам да тръгвам сега да го правя..когато се почувствам готова,смятам че сега съм в крехка въздраст..абе когато му дойде времето![]()
Да, съгласна съм. А може би в последно време стана "модерно" да се прави секс на толкова ранна възраст и те не се усещат, че са малки и за тях тфа е съвсем нормално.Първоначално написано от jotitu
be kvo im stava na tezi deca be...az na 13 za purvi put celunah mom4e po buzata(ne broq detskata gradina),a na 14 za purvi put celunah mom4e s ezik,mn sum izostanala,za sex da ne govorim-4ak na 16 bez 2 meseca!UJAS!!!!4ak sega razbiram,4e sum zadrustena spored suvremennite razbiraniq!
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+1...15-16 за мен е напълно нормалноПървоначално написано от crazy_teen1
ама ако кажеш на някой 12-годишен младеш,че си са **** на 16 ще ти са присмее
![]()
ае на 12 изобщо не можеш да проумееш какво е тва аджеба секстрагично е
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
Вече си е съвсем нормално да не си девствен на 14 15 години.Онзи ден видях две бивши съученички и вървяха хванати за ръце с някакви 20 21 годишни а те са на 15 .Голяма обич
![]()
za mene tva si e samo guzariq i gelanie da ne se rzli4ava6 ot tulpata![]()
Защо да е подражание? На 14 изпитвах същото удоволствие от секса, каквото и сега. Това че има момичета които се праскат просто за гъзария, не означава, че удоволствието от секса в по-ранна възраст го няма![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
То за 1 година се пораства за секс.Много логично мнение.Първоначално написано от SexOnTheBeach
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Ма кво ви пречат като на 13 решили да праат секс. Не им се играе вече на жмичка и на дама и ко да праат .Те си решават.Ако им харесва и на 9 да праат секс.![]()
![]()
:P
А ти пиклио вчерашен знаеш кой какво изпитва, О?Първоначално написано от Crag Hack
Първоначално написано от mrKiss
Аз намерих лек:Първоначално написано от jotitu
My huge black hairy dick![]()
GTA Stunting
Точно!А и вече е толкова разпуснат света...няма какво да се очудвате от тези фактиПървоначално написано от val_man
![]()
Човек сам си приценява действията сгита да има акъл.Ама къв акъл на 12-13... ? Или искат да са интересни или да се правят на кой съм аз след,като и те правят секс.Ама по-добре е да изчакат малко.Аз се чуда как могат да дават на кой да е да им взима девствеността така да се каже.Аз дадох на едно момче,което с него имах връзка и ходехме сериозно.А не те сигурно тръгват с някого и след 3 дена е под ножа.Чуда им се как могат да дадът е така на некой...?
Хаха +1 ... btw tqnko а бе ти в кой век или воабще в коя галактика живеешПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
I LOVE U
^ Ти какво,след като си го направил по-рано,чувстваш ли се добре ? Знаеш ли кои са годините,през които една жена изпитва най-голямо удоволствие от секса,и знаеш ли този секс на 14 години какво им причинява ? Защото аз знам,ей такива малки курвички когато станат на 30,ще приличат на баби,и ако всичките са със това мнение,че колкото по рано толкова по добре,то тогава - желая ти късмет с намирането на хубава жена !Нормално за мен е 16/17 - ни повече ни по-малко !
Reality is wrong,dreams are for real.
Всичко е много относително и не всички трябва да се поставят под общ знаменател. Въпреки това не виждам как дете на 13 години може да изпита истинско удоволствие от секс. Ето защо лично за мен това е поредната прищяввка или опит за вписване в обкръжението.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!