- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 13/14 GODIШНИ СЕКС МАНИАЧКИ
В България - да. Обаче я вземи един Люксембург, къде средната заплата е 4000 (4к) евро? Предполагам хигиенистите получават още повече.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Но за другото си прав.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
+1Първоначално написано от SexOnTheBeach
Образованието в случая не е фактор,а простото нещо,че ако си учил биология,ще знаеш,че жена физически изпитва пълно удоволствие от секса когато е на 26 години и нагоре.Това,че ти си мислиш обратното на мен не ми пука,защото моята теза е потвърдена от доктори и специалисти,докато твоята от детските ти мисли.
Reality is wrong,dreams are for real.
Позовавам се на докторите,защото не съм спал с 30 годишни жени - плюс съм говорил с родителите си по тези въпросиИмам опит с малките,и мога да ти кажа,че половината е преструвка,а другото им е болка и много малко чисто удоволствие,така че не се напудряй от кеф
И все пак - зависи си от жената...
Де летиш с тая заплата 4к евро бе смешенПървоначално написано от blood_dodo
![]()
![]()
Те значи сички треа ходим в Люксембург да чистим кенефи и лятото кат дойдем с 50 хиляди евро да си хупим ено БМВ и да шибаме по 30 курви вътре...Ненормалника мислиш като мен
+1
Отказвам се от спор,нито имам нерви,нито искам негативно отношение към мен.Всеки има своето мнение,нека си остане негово.![]()
Работата е,че никой от нас не говори глупости,просто мислим различно.като теб мислят повечето мъже,като мен мислят по-малко мъже и повече жени.Кое е правилно - избора е на човека до теб.
Просто подражават - я на някоя своя "отворена" приятелка ( вече готова курва или подражателка като тях ) или на кака, позната или просто за да се харесат на момчетата, защото сега е модерно да си "кучка" и т.н.
Но просто сами не се усещат колко са жалки тези момиченца... но какво да се прави пропаднала работа!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ми мнението ми е че колкото и да се кометира тази тема си остава едно и също...не може да накараш никой да спре това нещо въпреки че за мен не е редно да се прави на по 12-13...секи си гледа живота и го живее така както намери за най-добре...
моето лично мнение което в никакъв случай не налагам е че те са едни малки пикли без никаква отговорност за самите себе си...че те няма да се променят дори като пораснат защото нямат контрол пък и така е по лесно за тях... и че дори и като голям човек да се събереш с такава компания ще станеш същия ( има изключения разбира се ) ... това е!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЕвалаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Това е право на избор. Един вид...живейски урок. Така или иначе повечето по-късно съжаляват
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Съгласна.
никога не съм била "секс-маниачка", но съжалявам за ранното си сефте
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мдаПървоначално написано от Drebnoto_f
много "куклички" по-скоро искат да пораснат по- бързо и да са "една" крачка пред приятелките си/съученицките си.
друг е въпроса, че има и изключения, срещат се такива секс маниачки, които имат желание за много, ама много секс и това е много гот за момчето на което се спрат![]()
Моето мнение е факт. Хормони..някои успяват да ги преодолеят..повечето-не. Безразборен..опасен секс с лоши последствие. Нямам нищо против ако някой дори на 13 да е ако има БОГАТА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА да прави секс...но почти никога няма такива случаи
Всеки се стреми да подражава на по големите ... Както като малки момичетата сте си слагали грим червило и тем подобни така сегашното поколение еволюира...
onq ludiq s pishtova
който иска да го прави .. моето мнение е : аз съм на 14 не съв го правила още и за мене това е много тъпо да го правиш толкова рано .. трябва да намериш подходящия защото това не е шега .. и някои го прават да си задържат гаджето, ако е по голямо .. първо ако момчето те насилва нали хайде да го направим значи не държи на теб .. ако държи ще те изчака .. и второ това че много момичета са го правили по рано не си длъжен и ти да го направиш .. момчетата ако щат да го прават все пак те са по превъзбудени .. а има момчета които после до се хвалят е тая я отворих .. и следователно за теб ще тръгнат че си била курва .. затова е още рано .. нз за мене може да съм старомодна, но на 14 пък камо ли 13 да го правиш .. но в днешно време е така .. ама не знам за мене е тъпо .. леле хора има те време за къде бързате нзно аз не бих го направила сега .. ама всеки си има мнение ..
ami edno e malka kurva koqto se ebe s1s vseki koito podade pi6ka samo za da interesna i populqrna i kakvo li o6te ne no e s1vsem drugo e kogato dvama du6i na 15 16 17 18 ili tam kolkoto si re6at godini pravqt seks ot lubov za6toto smqtat 4e sa gotovi i sa dostat14no seksualno obrazovani za6to slagate vsi4i pod ob6t znamenatel ne mislq 4e e pravilno az pravih seks za p1rvi p1t na 15 i ne s1jelqvam 4oveka s kogoto go napravih sme zaedno i do sega i s1m mn 6tastliva ot fakta 4e ne6tata se polu4iha taka az kurva li s1m mi ok i vse pak pravete razlikata ima mn golqma ot 4ovek do 4ovek !!!!!!!!!
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Тфа е тъпо на по 13-14 години да праиш секс ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
о0ф тва че някое момиче е намерило чоовека на 13 не значи че позира или нещо такова много ви е лесно на вас обаче..някой позират но аз имам примери и за такива които НАИСТИНА са го искали а вие сте ограничени![]()
Живей на макс,защото животът е един!
absolutno sum suglasna osven ako ne govorite samo za kyrvite na taq vuzrast za6toto te ne sa samo takivaПървоначално написано от Himikalka
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Да ви имам мирогледа. Всеки да си гледа в паницата.
Sasho1988
Варна..
pravilno go kazvash \Първоначално написано от angelcheeee_93
/ \
/
![]()
Някой са ку**и,други смятат че момента е дошъл.Едни съзряват по-бързо,други на 13 още пазаруват от детския магазин.Разни хора,разни идеали![]()