.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Велико Търново

Отговорност ли е сексът?

bihte li pravili sex s kogoto i da e ili za vas sexa e golqma otgovornost?spodelete va6ite mnenie az sam devstvena i ne 4e imam namerenie da gi pravq no prosto za men tova e golqma otgovornost ,a za vas???

т.7
    krem4et0
    Руса кукличка

Ми отговорност е мн ясно ... докато ги има и такива където не им пука..
    I"m Lonely ...

1во не си прави илиузии че секса не нещо свещенно и специялно

но то наистина е отговорност! винаги трябва презерватив.. трябва да се стараеш на партньора ти да му е приятно и т.н. да мислиш и за себе си едновременно и да си готов да поемешп последствията, ако стане "гаф" - нещо с коет никой наш форумец или тинейджърр не може да се похвали.. за повечето изхода е ескапел или в по лошите случаи- аборт

Re: otgovornost li e?

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    bihte li pravili sex s kogoto i da e ili za vas sexa e golqma otgovornost?spodelete va6ite mnenie az sam devstvena i ne 4e imam namerenie da gi pravq no prosto za men tova e golqma otgovornost ,a za vas???
    gati kurvite deto trqbva da sa s koito i da e mnogo qsno ,4e sexsa si e otgovornost az go pravq samo s mom4eta na koito imam doverie
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    Велико Търново
    SexOnTheBeach Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 11:12 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Кажи от къдеси да те науча и да ти цепна дупката хаах

abe pi6i po temata be pederas smotan,az sam na 15 i nqmam namerenie da si provalqm jivota i da pravq 1 tolkova vajna kra4ka za men,a i s jigolo kato teb,opredelno NIKOGA, muhlios kapan
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от jotitu

но то наистина е отговорност! винаги трябва презерватив.. трябва да се стараеш на партньора ти да му е приятно и т.н. да мислиш и за себе си едновременно и да си готов да поемешп последствията, ако стане "гаф" - нещо с коет никой наш форумец или тинейджърр не може да се похвали.. за повечето изхода е ескапел или в по лошите случаи- аборт
    мн мн вярно
    +1

кфооо ?

оф бей,че некф ми е флизал с профила та си смених паролата ... сри несм аз виш,че съм променил мнението
    I"m Lonely ...

Мега фен
    По възможност пиши си темите на кирилица.Благодаря предварително.

Ами много ясно!!!!!!

Estestveno, 4e ne bih pravila sex s kogoto i da e !!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Секса при всяко положение е отговорност. И то не само към себе си, но и към партньора. Дали ще е някой, с когото имаш сериозна връзка, или просто забивка, това не е от значение. Само не можах да схвана онова с провалянето на живота
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Варна
    Не,нямам такива намерения.знам ли го непознатия каква болест носи в себе си!

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Estestveno, 4e ne bih pravila sex s kogoto i da e !! V4era gadjeto mi me zarqza, za6toto ne mu pusnah, a mi obe6ta, 4e 6te mi dade pove4e vreme. V kraina smetka znaeh, 4e taka 6te stane Znaeh, 4e 6te me zareje, ako mu otkaja da go napravim, ama predpo4itam kogato go napravq, da go napravq, za6toto AZ iskam. Jalko samo, 4e mnogo go obi4am

PS: sorry za taq latinica i men me drazni, ama kato nqma kirilizator....
    Мм ти кат го обичаш не искаш ли да си с него? Явно не достатъчно.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Estestveno, 4e ne bih pravila sex s kogoto i da e !! V4era gadjeto mi me zarqza, za6toto ne mu pusnah, a mi obe6ta, 4e 6te mi dade pove4e vreme. V kraina smetka znaeh, 4e taka 6te stane Znaeh, 4e 6te me zareje, ako mu otkaja da go napravim, ama predpo4itam kogato go napravq, da go napravq, za6toto AZ iskam. Jalko samo, 4e mnogo go obi4am

А ако е на 13,примерно...Какво,да почва от сега ли?Пък и така е разбрала,че неговите чувства,явно,не са толкова силни,колкото нейните,за съжаление...

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2

А ако е на 13,примерно...Какво,да почва от сега ли?Пък и така е разбрала,че неговите чувства,явно,не са толкова силни,колкото нейните,за съжаление...
    Ami po4ti na 17 sum, ne, 4e neiskah da go napravq s nego (obi4am go vse pak), prosto se nujdaq ot pove4e vreme. Toi ima dosta praktika (koeto e v moq polza), no smqtam, 4e ako me obi4a6e, kakto go obi4am az, 6te6e da napravi tozi kompromis, nali?

задължение то си е задължение !
    I"m Lonely ...

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Може би си ги прави, но те ще бъдат разбити все някога и ще разбере, че нещата не стоят толкова цветущо

Абее ...на мен първия ми път беше с най-г0лемия курвар на квартала ми иии к0гат0 г0 направих с нег0 ..п0 т0ва време х0дех с един иди0т ..с к0йт0 след няк0лк0 дена се 0питахме да г0 напраим и на него му стана за 10 мин ..а ак0 мислиш че със секса ще пр0валиш жив0та си ..В ГРЕШКА СИ ..ти кат0 п0чнеш да се Е*ЕШ няма да мислиш така ..УВЕРЯВАМ ТЕ и винаги с ПРЕЗЕРВАТИВ в чантата
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Супер фен
    За мен това е нещо важно, хубаво, но най-вече отговорно. И мисля, че 1 човек е достатъчно. Смисъл не мога да си представя нещо с друг....

Мега фен Аватара на amatorium
    Ima dosta po-otgovorni neshta.
    Eating isn't cheating - Arnold

Естествено, че е голяма отговорност.
    Сексът не е "ебане" или "чукане", за каквото го възприемат повечето тийнейджъри. Това е не само физическо, но и психическо изживяване и трябва да е на подходящата възраст, с подходящия човек.
    Аз също съм девствена, и го възприемам като голяма отговорност. Нормално е.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

разбира се че е оговорност, а и не си падам по секса със случайни партньори.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Сексът не е "ебане" или "чукане", за каквото го възприемат повечето тийнейджъри. Това е не само физическо, но и психическо изживяване и трябва да е на подходящата възраст, с подходящия човек.
    +1000000000 .. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Ямболъ
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Една малка добавка. Сексът с човек , който не обичаш е нищо ако сравняваме секс човек който обичаш и познаваш от много време. ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАМЕ ЛАДА С ПОРШЕ ЗА БОГА!
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Град
    София
    Е много ясно ! Първо е отговорност после всико останало ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си