- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговорност ли е сексът?
bihte li pravili sex s kogoto i da e ili za vas sexa e golqma otgovornost?spodelete va6ite mnenie az sam devstvena i ne 4e imam namerenie da gi pravq no prosto za men tova e golqma otgovornost ,a za vas???
т.7
krem4et0
Руса кукличка
Ми отговорност е мн ясно ... докато ги има и такива където не им пука..
I"m Lonely ...
1во не си прави илиузии че секса не нещо свещенно и специялно
но то наистина е отговорност! винаги трябва презерватив.. трябва да се стараеш на партньора ти да му е приятно и т.н. да мислиш и за себе си едновременно и да си готов да поемешп последствията, ако стане "гаф" - нещо с коет никой наш форумец или тинейджърр не може да се похвали.. за повечето изхода е ескапел или в по лошите случаи- аборт
gati kurvite deto trqbva da sa s koito i da eПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo qsno ,4e sexsa si e otgovornost az go pravq samo s mom4eta na koito imam doverie
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
SexOnTheBeach Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 11:12 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Кажи от къдеси да те науча и да ти цепна дупката хаах
abe pi6i po temata be pederas smotan,az sam na 15 i nqmam namerenie da si provalqm jivota i da pravq 1 tolkova vajna kra4ka za men,a i s jigolo kato teb,opredelno NIKOGA,
![]()
muhlios kapan
![]()
Руса кукличка
мн мн вярноПървоначално написано от jotitu
+1
кфооо ?
оф бей,че некф ми е флизал с профила та си смених паролата ... сри несм аз виш,че съм променил мнението
I"m Lonely ...
По възможност пиши си темите на кирилица.Благодаря предварително.![]()
Секса при всяко положение е отговорност. И то не само към себе си, но и към партньора. Дали ще е някой, с когото имаш сериозна връзка, или просто забивка, това не е от значение. Само не можах да схвана онова с провалянето на живота![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не,нямам такива намерения.знам ли го непознатия каква болест носи в себе си!
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Мм ти кат го обичаш не искаш ли да си с него? Явно не достатъчно.Първоначално написано от summer_moon31
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
А ако е на 13,примерно...Какво,да почва от сега ли?Пък и така е разбрала,че неговите чувства,явно,не са толкова силни,колкото нейните,за съжаление...Първоначално написано от &ILoveU2
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Ami po4ti na 17 sum, ne, 4e neiskah da go napravq s nego (obi4am go vse pak), prosto se nujdaq ot pove4e vreme. Toi ima dosta praktika (koeto e v moq polza), no smqtam, 4e ako me obi4a6e, kakto go obi4am az, 6te6e da napravi tozi kompromis, nali?Първоначално написано от Plush`thing..
![]()
задължение то си е задължение !
I"m Lonely ...
Може би си ги прави, но те ще бъдат разбити все някога и ще разбере, че нещата не стоят толкова цветущоПървоначално написано от jotitu
![]()
Абее ...на мен първия ми път беше с най-г0лемия курвар на квартала мииии к0гат0 г0 направих с нег0 ..п0 т0ва време х0дех с един иди0т ..с к0йт0 след няк0лк0 дена се 0питахме да г0 напраим и на него му стана за 10 мин
..а ак0 мислиш че със секса ще пр0валиш жив0та си ..В ГРЕШКА СИ ..ти кат0 п0чнеш да се Е*ЕШ няма да мислиш така ..УВЕРЯВАМ ТЕ
и винаги с ПРЕЗЕРВАТИВ в чантата
![]()
За мен това е нещо важно, хубаво, но най-вече отговорно. И мисля, че 1 човек е достатъчно. Смисъл не мога да си представя нещо с друг....![]()
Ima dosta po-otgovorni neshta.
Eating isn't cheating - Arnold
Естествено, че е голяма отговорност.
Сексът не е "ебане" или "чукане", за каквото го възприемат повечето тийнейджъри. Това е не само физическо, но и психическо изживяване и трябва да е на подходящата възраст, с подходящия човек.
Аз също съм девствена, и го възприемам като голяма отговорност. Нормално е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
разбира се че е оговорност, а и не си падам по секса със случайни партньори.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1000000000 .. : )Първоначално написано от GbSy
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Една малка добавка. Сексът с човек , който не обичаш е нищо ако сравняваме секс човек който обичаш и познаваш от много време. ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАМЕ ЛАДА С ПОРШЕ ЗА БОГА!Първоначално написано от GbSy
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Е много ясно ! Първо е отговорност после всико останало ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?