Много ми е интересно, авторът на темата дали си мисли че скинарите като набият 10 циганина после циганите ще станат по-добри, чисти и културни ?!!? Не че ми дреме за деградилралите и закърнели мозъци на подобни типове скинари или било те скинаро-поддръжници, но 2 думи от мен към такива буклуци- колкото и цигани да пребиете, тя няма да се променят, винаги ще смърдят, ще са бедни и ще крадат! Този който трябва да направи нещо това е държавата. Да разруши ромските гета и да разпръсне циганите за да не са "вкупом цялата рода". Да ги постави сред българи, да промени средата им. Да направи обучението на ромите задължително и ако трябва да ги глобява или да заключват в затвора родителите на деца които не ходят на училище. Всички ромчета да растат сред българчета, за да бъде средата и мисленето им българско. Да се осигури ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ работни места за циганите. Кото не работи от тях- затвор и бой.
Аз не мисля че всичките тия неща ще ги направят буклушките скинари. За тия неща има правителство. Ама на него му дреме. А относно скинарите- това са деградирали, пропаднали, обезумели тотално същества, чийто живот е тотално сасипан и загубен.. Такъв буклук нито мисли за жена, нито за семейство, нито за кола, нито за дом... това е едно безмислено и безполезно същество с безмислен и безполезен живот. Предпочитам циганин да набие скинар, отколкото скинар циганин. Поне животът на циганина има малко или много човешки смисъл.