.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

кръв след първият път?

Вчера с приятелката ми пробвахме за 1'ви път. Четохме из този форум какво да правим - 1 пръстче, 2 пръстчета, същинската част - този алгоритъм следвахме. От притеснение не мога да се похваля, че бях възможно най-твърд, но все пак... Тя през цялото време казваше, че я боли малко, но като че ли привикна. Нямаше много кръв (по-точно само няколко капчици - отенък на тоалетната хартия). Каза, че я е боляло до няколко часа по-късно, но е спряло. Вечерта на същия ден не е имало кръв, но на другия ден сутринта - да - и то повече отколкото при същинското действие. Изкарали сме си ангелите - кажете - нормално ли е, не сме скъсали всичко или какво? Да търсим ли гинеколог - ако трябва - препоръчайте някой добър.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И при мен беше така.Нормално е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на Remini
    Няма страшно...правете го по често
    А ако наистина се притеснявате поговорете с родителите си...те са хората които винаги ще ви помогнат(колкото и да ви е неудобно).
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Нормално е ! Ако кървенето продължи няколко дни и е по-силно тогава може да отиде на лекар.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Абсолютно нормално е !! .. Даже да продължи кръвотечението няколко дни няма от какво да се притеснявате. .. При мен 3 дни някъде след акта продължаваше да има .. Спокойно, нищо и няма.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Нормално.Ако продължи повече да иде на гинеколог. Една приятелка беше получила вътрешно разкъсване/протриване по скоро/ първия път-ама оня нещастник я беше клатил като...както и да е. а да не би да й е дошъл цикълът? Не че тя не би се усетила,но все пак..
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Re: кръв след първият път?

Цитирай Първоначално написано от bronic
    Вчера с приятелката ми пробвахме за 1'ви път. Четохме из този форум какво да правим - 1 пръстче, 2 пръстчета, същинската част - този алгоритъм следвахме. От притеснение не мога да се похваля, че бях възможно най-твърд, но все пак... Тя през цялото време казваше, че я боли малко, но като че ли привикна. Нямаше много кръв (по-точно само няколко капчици - отенък на тоалетната хартия). Каза, че я е боляло до няколко часа по-късно, но е спряло. Вечерта на същия ден не е имало кръв, но на другия ден сутринта - да - и то повече отколкото при същинското действие. Изкарали сме си ангелите - кажете - нормално ли е, не сме скъсали всичко или какво? Да търсим ли гинеколог - ако трябва - препоръчайте някой добър.
    spored men e normalno
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Ако продължи повече да иде на гинеколог.

spox taka trqbva da e
    $k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от crimpson_scarlett
    Нормално е ! Ако кървенето продължи няколко дни и е по-силно тогава може да отиде на лекар.
    +1
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си