.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ще бъде ли като първия път?

Zdraveite.. predi 1 godina pravih sex za 1vi pat tva stana lqtoto do sega ne sam pravila no imam namerenie .. oba4e se pritesnqvam otnosno edin problem.. Pravih 3-4 pati sex i vsi4ki pati mi te4e6e krav i mnogo trudno vliza6e v na4aloto sega spored vas dali pak 6te mi e kato za 1vi pat sledkato e minalo tolkova mnogo vreme spodelete..
    PS : ili da ida na ginekolog ??!

т.7
    krem4et0
    smilllllllllleeee !

Голям фен Аватара на Remini
    Вече си по зряла.Опитай,пък ако е така се посъветвай с доктор
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

hottie
    Guest

Re: Q DA VIDIM KAKVO MISLITE VIE..?!

Цитирай Първоначално написано от Eveee
    Zdraveite.. predi 1 godina pravih sex za 1vi pat tva stana lqtoto do sega ne sam pravila no imam namerenie .. oba4e se pritesnqvam otnosno edin problem.. Pravih 3-4 pati sex i vsi4ki pati mi te4e6e krav i mnogo trudno vliza6e v na4aloto sega spored vas dali pak 6te mi e kato za 1vi pat sledkato e minalo tolkova mnogo vreme spodelete..
    PS : ili da ida na ginekolog ??!
    Много момичета след първият път прокървяват и при следващите им няколко сексуални контакти, т.е. нормално е.Аз лично бях така известно време. Сега не би трябвало да има проблем

еми пробвай и ако имаш същият проблем отиди на доктор

а П.С. на колко си
    I"m Lonely ...

стига е минало е се пак 1 година,
    освен да я е зашил някои

ami .. ne e sme6no napalno e vazmojno da e zarastnalo.. 1 godina e minala da.. ot tam idvat pritesneniqta mi
    smilllllllllleeee !

Абе ти добре ли си Не е възможно да е "зарастнало". Това да не ти е рана на коляното или нещо такова... Единственото, което е станало със сигурност станала си по-тесничка от долу и първите пъти докато се разшириш е възможно да те боли... и то пак не е сигурно.

В смисъл докато ти се поразтегнат мускулните стени на влагалището-все пак трябва да се нагодят към размера на пениса. Не се притеснявай,нормално е ако той е по-надарен или ти си по-тесничка. Но ако не можете да извършите нормалне полов акт,дори с малко болка или кръв,е хубвао да идеш и да те погледне гинеколог. той ще ти каже дали си прекалено тясна.

П.П. Не може да зарасне,спокойно.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    Пловдив
    не може да е зараснало,хименът не се възстановява след като е бил разкъсан.иначе е хубаво да се посъветваш все пак с гинеколог

Определено след такава пауза е възможно пак да боли, но да кърви по-скоро не ако все пак се случи ще отидеш на доктор и всичко ще ти се изясни

Град
    Велико Търново
    himenat ne moje da zarasne,no ako ne te e razkasal kakto trqbva parvite nqkolko pati,trqbva da e normalno da te4e krav a ina4e sega opitaite pak o6te nqkolko pati i ako nqma promqna.potarsi ginekolog
    Руса кукличка

i az sam taka ve4e 9 meseca si pravq sex redovno no me boli dokato vleze parviq pat no boli mn malko ne e kato parviq pat krav mi te4e do parvite 5 pati posle ne ima intimni gelove za po-lesen polov akt probvai az probvah i ima razlika

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Все едно си девствена. Сори, ама си е така. Аз за 10 дена се свивам толкова, че проникването е трудно. Кръв може и да няма, но болка ще има. Сори.

Град
    София
    ох извинявай ама първото за което се сетих като прочетох темата беше една моя позната, която като беше на 13 прави секс за първи път и после не беше правила примерно 1 година или нещо от сорта и ходеше и питаше наляво надясно дали пак е девствена и е зараснала Та извинявам се пак и по темата - и аз мисля, че сега не би трябвало да има проблем , аз лично кървях първите 3 пъти и на 4-тия бех чук Та мисля, че няма да има проблем ако обаче има нещо, което те притеснява отиди на лекар
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

nqnq dano ne stiskam palci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си