- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягате ли мн често от час
аз лично почти всеки ден.бягам от спорт когат има волейбол и от такива развлекателни предмети
аз не , аз съм добро дете![]()
Според мен си е доста безсмислено да избягаш от физическото. Това вече ми остана единственият час за relax. А що се отнася до другите часове - не много често - само когато много наложително ми се пие кафе![]()
в старото даскало бягахме от английски, ама госпожата ни оставяше да си правим каквото искаме и даже не пишеше отсъствия.
а със сегашния скоро избягахме целия клас от информатика и после ... писмени обеснения къде сме били, директор и ще имаме ученико-родителска среща![]()
ама по принцип съм добро дете и не бягам![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
за тази година имам само 3 неизвинени отсъствия миналата годиня нямах никакви![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
ми не бягам
няма с кой,а и смисъл няма
parvite dva 4asa-spa vav ka6ti. i da iskam i da ne iskam vtoriqt 4as vse ne moga da go yly4a (tova ako sam parva smqna) i v poslednite 4asove se omitam 6tot nqma smisal sabirat se po 5 dy6iv 4as...
Аз не бягам от час...никога не съм бягала :P
Наказана съм и тази година с послено предопреждение за изключване...![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ами не често като бяга целия клас и аз бягам а ако много ми се ходи на кафе или някъде другаде казвам на учителката че ми е лошо или нещо от сорта и ме пуска -така не се налага да бягам (ама не се случава мн често 3-4 пъти на месец max )
Аз не бягам, рядко стъпвам на даскало
Just do it ...
И аз бях на времето като теб...Първоначално написано от Presli
добри години бяха....
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ми аз само бягам когат има волей иначе играм футбол
Не, не бягам често, никак даже...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз не бягам, а просто си заминавам!![]()
Първоначално написано от ArTanDra
![]()
![]()
Ми, имаше един период от време, който взе да отминава, през който много ме беше избило на бягане, немски не съм карала от две седмици - не ходя, няма и да ходя, защото годината свърши, а аз съм оформена. Но пък, от цялато тово бягане, нямам полза, защото в крайна сметка - всичко си е за мен.![]()
няма нужда да се бяга имаме си предостатъчно свободни...![]()
ааааа най-редовно по часовете които са страшно скучни и знам ,че даскалите не пишат отсъствияа иначе също когато има някво важно контролно а незнам нищо
но това е рядко
Попринцип не бягам,но напоследък постоянно бягах от физическото и класната се обади на майка ми.....
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
ne mn no vmomenta daD
celiq den bqgam
от как са помня само 1 път съм бягала от химия![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
аз бягам с дни а съм на 12гд но сестрами е диларка на фалшиви бележки така че... сичко ми е ок![]()
![]()
НЕ хич...![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм бягала от 2 седмици.. щото съм на път да ме изкл.. иначе.....![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!