- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късане по скайп.... ;\
късането в скайп е глупаво според мене трябва да е очи в очи за да ти кажа точно гледайките за какво те оставя иначе е пълен негодник![]()
))))))))))))))))))))))))
съгласна съм ... мн против това съм ... от елементарно уважение към 4овека трябва да си направиш туда да му го кажеш ли4ноПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Късането по скайп ,със смс и т.н е по-лесно .Понякога някой хора постъпват така или защото ги боли да кажат на човека до тях ,че искат да се разделят или защото не им пука и е по-бързо ...Уфф незнам дали го разбрахте какво написах,защото аз не![]()
тфа да скъсаш с някой по скайп е супер тъпо..!
все едно бягаш от отговорност..знам ли?!
Късането по скайп,е защото няма смелост да ти го каже в очите..Глупаво е![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ми 1во че по скайп е супер тъпо да скъсаш с някой а и тва значи че е некъв доста голям страхливец
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Супер тъпото е това.. просто не си заслужава да ти пука за такъв индивид![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Spored men tova e nai gadnata postapka na vsi4ki koito sa go napravili.... Znam za6toto i s men sa go pravili...Ako nqkoi iska da skasa s gajeto si e po dobre v o4ite.. a ne taka.... A po telefona prosto e ujasno...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
За мен късането по skype означава неуважение, страх и т.н. Щом дори няма смелост да ти го каже в очите, а го прави по такъв начин, значи времето с този човек с напразно изгубено...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
късала съм по скайп ,не защото примерно не уважавам човека с който съм била ,а поради факта че нямам смелост очи в очи . като цяло е тъпо ,но е доста по-леко ,т.е не ти е толкова гадно![]()
![]()
Summer (h)
Амиии аз сам късала с едно момче 2 3 по скаипа.Може да е гадно ноо.Незнам
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Подобни неща не се правят по телефон, скайп или друг начин, алтернативен на комуникацията очи в очи. Карали сме се по чата или по телефона. Последния път такъв скандал му вдигнах, че майка ми, кято се къпеше през 2 врати ме чула. Но аз му казах като се видом, че ще си поговорим. И...оправихме се. Да спорим-може, ама да късаме. Това е адски тъпо!
П.С.Има ли някой, който не е късал с гаджето си? И кое е късани? като се скарате ли? С моя приятел съм близо 4 години и нито 1 път не сме късали. Били сме скарани, обидени, имали сме изключително тежки моменти. даже 1 път му казах, ч не съм сигурна дали още сме двойка....но не сме късали. да си кажем край. да не се видим и чуем, д си върнем подаръците, да не го прегърна вече......не искам да ми се случва просто.
ааа съветвам те да не го правиш много лесен и тъп начин еПървоначално написано от bUbInkA__
Lof YAaA..!
Това не е начина да скъсаш със човек... Жалко е... показва, че нямаш смелост да се изправиш очи в очи с него, или показва, че изобщо не те интересува дадения човек. Зависи от гледната точка.
Madness is the gift, that has been given to me.
Баси простотията, се1 нямаш смелост да застанеш и да кажеш на партьора си всичко в очите... бях 1 п1т попаднал на една такава... правеше ми се на интересна.. чак тр1гна да ми обяснява по скайпа, че нещата не в1рвели, че не с1м и бил обр1щал достат1чно внимание и това я боляло, и най - добре да сме спрели сега да не се нар1ни някои ако прод1лжим ( тоест тя )... аз дигнах телефона... обадих се... разговора беше д1л1г.. и накрая се нервирах и затворих.Т'ва беше... ьхАХьаХь
И аз така мисляПървоначално написано от gothic_angel
![]()
![]()
оххХХХ АИДЕ стига големите моралисти ,,не се уважавал човека,,глупости колко щеш.аз съм късала по скайп,но това не озн.че не го обичах и уважавах![]()
просто в тийн годините е по лесно да скъсаш с някой по скаип или смс,без излишни драми.
![]()
а ако мен ме зарежат по скайп хич няма да ми дреме как е станало
![]()
![]()
+1 Точно така!Всичко трябва да се казва очи в очи независимо дали говориш лъжи!Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Първоначално написано от ScionOfStorm