.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Фен
    Град
    България
    късането в скайп е глупаво според мене трябва да е очи в очи за да ти кажа точно гледайките за какво те оставя иначе е пълен негодник
    ))))))))))))))))))))))))

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Отвратително е да скъсат с теб по скайп,по телефон или чрез смс.Тези неща трябва да стават очи в очи!!!
    съгласна съм ... мн против това съм ... от елементарно уважение към 4овека трябва да си направиш туда да му го кажеш ли4но
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Късането по скайп ,със смс и т.н е по-лесно .Понякога някой хора постъпват така или защото ги боли да кажат на човека до тях ,че искат да се разделят или защото не им пука и е по-бързо ...Уфф незнам дали го разбрахте какво написах,защото аз не

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    radqlata po skype e gadna,po-dobre da skasa6 s nekogo o4i v o4i,otkolkoto po skype ili 4rez sms,za men e typo
    +1

тфа да скъсаш с някой по скайп е супер тъпо..!
    все едно бягаш от отговорност..знам ли?!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Късането по скайп,е защото няма смелост да ти го каже в очите..Глупаво е
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    "градът на мечтите"
    ми 1во че по скайп е супер тъпо да скъсаш с някой а и тва значи че е некъв доста голям страхливец
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Супер тъпото е това.. просто не си заслужава да ти пука за такъв индивид
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    За мен трябва да стане очи в очи,иначе това е признак че те е страх и не уважаваш човека с който си бил.
    +1
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Slivnica
    Spored men tova e nai gadnata postapka na vsi4ki koito sa go napravili.... Znam za6toto i s men sa go pravili...Ako nqkoi iska da skasa s gajeto si e po dobre v o4ite.. a ne taka.... A po telefona prosto e ujasno...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    За мен късането по skype означава неуважение, страх и т.н. Щом дори няма смелост да ти го каже в очите, а го прави по такъв начин, значи времето с този човек с напразно изгубено...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    късала съм по скайп ,не защото примерно не уважавам човека с който съм била ,а поради факта че нямам смелост очи в очи . като цяло е тъпо ,но е доста по-леко ,т.е не ти е толкова гадно
    Summer (h)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Късането не е за по скайп!

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    Амиии аз сам късала с едно момче 2 3 по скаипа.Може да е гадно ноо.Незнам
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Очи в очи.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Подобни неща не се правят по телефон, скайп или друг начин, алтернативен на комуникацията очи в очи. Карали сме се по чата или по телефона. Последния път такъв скандал му вдигнах, че майка ми, кято се къпеше през 2 врати ме чула. Но аз му казах като се видом, че ще си поговорим. И...оправихме се. Да спорим-може, ама да късаме. Това е адски тъпо!

П.С.Има ли някой, който не е късал с гаджето си? И кое е късани? като се скарате ли? С моя приятел съм близо 4 години и нито 1 път не сме късали. Били сме скарани, обидени, имали сме изключително тежки моменти. даже 1 път му казах, ч не съм сигурна дали още сме двойка....но не сме късали. да си кажем край. да не се видим и чуем, д си върнем подаръците, да не го прегърна вече......не искам да ми се случва просто.

Re: Късане по скайп.... ;\

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Я кажете какво мислите за разделянето на двама души в скайп? И дали някои светен човек ще скъса с приятелката/приятеля си точно по този начин?И ако го направи какво трябва да означава това?
    ааа съветвам те да не го правиш много лесен и тъп начин е
    Lof YAaA..!

Това не е начина да скъсаш със човек... Жалко е... показва, че нямаш смелост да се изправиш очи в очи с него, или показва, че изобщо не те интересува дадения човек. Зависи от гледната точка.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    РЮАР

Re: Късане по скайп.... ;\

Баси простотията, се1 нямаш смелост да застанеш и да кажеш на партьора си всичко в очите... бях 1 п1т попаднал на една такава... правеше ми се на интересна.. чак тр1гна да ми обяснява по скайпа, че нещата не в1рвели, че не с1м и бил обр1щал достат1чно внимание и това я боляло, и най - добре да сме спрели сега да не се нар1ни някои ако прод1лжим ( тоест тя )... аз дигнах телефона... обадих се... разговора беше д1л1г.. и накрая се нервирах и затворих.Т'ва беше... ьхАХьаХь

Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Очи в очи.
    И аз така мисля

оххХХХ АИДЕ стига големите моралисти ,,не се уважавал човека,,глупости колко щеш.аз съм късала по скайп,но това не озн.че не го обичах и уважавах просто в тийн годините е по лесно да скъсаш с някой по скаип или смс,без излишни драми. а ако мен ме зарежат по скайп хич няма да ми дреме как е станало

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Отвратително е да скъсат с теб по скайп,по телефон или чрез смс.Тези неща трябва да стават очи в очи!!!
    +1 Точно така!Всичко трябва да се казва очи в очи независимо дали говориш лъжи!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си