.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    София

могат ли учител. да се справят с буйните тийнове в едно СОУ?

тук можете да разкажете за соито учители и съученици и вашите взаимоотношения

Супер фен Аватара на bEbsI
    Разбира се че може.Но зависи от много неща-начин на преподаване,изисквания,как се държи в часовете..
    Имах една учителка по литература,при нея сме учили по най-нестандартните начини,който може да се сетиш.Водила ни е в някой парк и там сме си провеждали часа,свирили сме сонети(опитвали сме се де,не беше много успешно).Чели сме и сме коментирали книги напълно различни от предвидения материал,защото по нейни думи е бил"сухарски".Изобщо беше забавно и научихме страшно много..не говоря само за материал в училище,а и за отношения м/у хората.Ако някога стана учител искам да бъда като нея.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

еми на дали

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Старото ми даскало беше СОУ и просто ни бяха оставили на произвола на съдбата. Чат пат се опитваха да ни наказват, ама без особени положителни резултати и се отказваха. Само в 7ми клас, като имахме нов класен, това беше сигурно един от най добрите преподаватели. В неговите часове се учеше без да усещаш, просто той постоянно ръсеше някакви лафове и направо умирахме от смях. Обаче успяхме да научим супер много неща, не само по предмета му, ами изобщо. Много ми липсва тоя човек! Той ни даде едва ли не начален старт в живота ни занапред, като ни даде основите на всичко!

Град
    СофиЯ
    С нашия клас никой не може да се справи!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ооо миналото училище ми беше СОУ и пак ставаше простотия, ама ни гъзиха бая, а сега от 3 години съм в про гимназия и почти нямам никакви проблеми(като изключим оценките)
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Blood city
    Emi az sum na mnenie 4e u4itelite sa vinovni vzaimootno6eniqta s tqh emi dobre sa , ama te sa ('malko') durti
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    nqkoi mogat drugi ne ...v moito daskalo samo dvama sa daskalite koito migat da se spravqt s nas ina4e ostanalite sa super zabludeni i v 4asa im e palen haus...

Твърдо НЕ!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    С моя клас могат да се справят само класната,физика..и биоложката
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    a s moq klas i klasnata ne moi da se oprai
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен
    ax malee. kak ne moje be? ne ste padnali na nashata! dvoika dvoika izpit i si v sy6tiq klas. posle se razpraqi pak. i xlqba i noja e v tqx i kolkoto iskat tolkova rejat. za jalost de
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си