.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Гаднооо

Голям фен

Гаднооо

Здравейте!Ами така,да споделя и аз какво ме мъчи
    Значи днес ходих на кола маска на интимни части.Всичко беше ок,не ми е за първи път.Само че този път козметичката ми направи една синина на сгъвката на карчето И сега си имам едно хубаво лилаво-синьо петно.Искам да попитам случвало ли се е някой това,за колко време отминава и дали мога да се мажа с нещо,за да изчезне по-бързо.От години ходя при една и съща козметичка за кола маска,ама такова нещо не ми е правила никога.Намазах се с Deflamol,просто това ми хрумна.Така де,ако може някой да ми помогне

Е тая какво е правила , за да ти се получи тая синка ? Баси невнимателната ... Ще мине от самосебе си за около седмица . Не е нищо повече от обикновена синка ....

Дефламола е за (слънчеви) изгаряния, изобщо няма д апомогне в случая...
    Най-многото, което можеш да направиш е да сложиш малко лед да не вземе да се подуе, иначе ще мине само.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Дефламола е за (слънчеви) изгаряния, изобщо няма д апомогне в случая...
    Най-многото, което можеш да направиш е да сложиш малко лед да не вземе да се подуе, иначе ще мине само.

Намажи го с бебешко олио,на мен много ми помага.От една вечер с приятели имах синка на коляното,даже не знам как е станала,намазах я с олио и се махна.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Ще мине за седмица, не е фатално.

спокс бе и на мен един път като си правеих самичка кола маска ми стана изглежда като смучка ама на мен пък ми мина за 4-5 дена не е нищо фатално и няма да се подуе
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Град
    Варна
    6te mine ot samosebe si i to ne za d1lgo vreme.ne se pritesnqvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си