На кой човек искате да приличате?Визията имам предвид на кой искате да я откраднене![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
аз лично харесвам адриана лима![]()
To infinity and beyond.
Аз съм влюбен в Бат Жоро от 4ти етаж, голям пичага е..ама докат дигна тея 160 кила да си отиваме няма да ми е лесно ;(
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Никой.
старая се да си създавам собствена визия...
we give it all.
Мразя да копирам визии..... Аз съм си изградил собствена![]()
mojebi neiskam da prili4am na nqkogo,no si imam favoriti.nai -lubima mi e -kristin kreuk.smqtam q za adski krasiva .mmn sladka i o4arovatelna![]()
![]()
Руса кукличка
Eva Lognoria , Andjelina Jolie))))))))))
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Не искам да приличам на никой.Харесвам себе си.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз имам същата визия като на моята идолка но все пак искам изцяло да си приличам с Ванеса Хъджънс :P
john lennon![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Mnogo haresvam Teodora Burgazlieva.
искам да изглеждам като анджелина джоли..ама...само мога да си ме4тая,а искам тялото на бритни(преди забременяванията)
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не се опитвам да приличам на никой, но по принцип харесвам Hilary Duff![]()
Аз се харесвам по принцип и не искам да приличам на никой, но ми харесва излъчването на Ева Лонгория.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На Галена или на кака BrItNeY...може и на КрИсТиНа АнГиЛеРа...![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аз страшно много харесжам Natasha Poly (super model) някой хора казват че приличам малко на нея тя ми е идол![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
А, един хубав отговор.Първоначално написано от My`OwN
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1Първоначално написано от TellMeYourName
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
za viziq... Cristiano Ronaldo![]()
no ne sam mom4e taka 4e adriana lima nqkak si e mn estestvena
![]()