.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

малко помощ за една пиеска

такаа...аз и едно момиче трябва да измислим някаква пиеска .. но проблема е,че искаме да бъде от сапунен сериал,но да бъде и много забавно...ако някой има идей моля вии предлагайте

Even heaven is hell without you

neka e ot seriala "durzost i krasota "

може и от "Грозната Бети "

Цитирай Първоначално написано от i'am'what'i'am
    neka e ot seriala "durzost i krasota "
    wtf !?!? за същото си помислих
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Ами не е задължително да е от филм или сериал, нали? Измислете нещо двамата,споделяйте идеите си и ще се получи
    А на каква тема трябва да бъде и колко човека ще участват?

Хахахаха това за дързост и красота мисля,че ако питате бабите си....ще ви измислят сценария и всичко а иначе според мен не само сериалите са забавни....трябва хубаво да обмислите за какво ще става въпрос...ии наистина зависи колко хора ще участват

Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    Ами не е задължително да е от филм или сериал, нали? Измислете нещо двамата,споделяйте идеите си и ще се получи
    А на каква тема трябва да бъде и колко човека ще участват?
    и за кога ви е, защото трябва да имате достатъчно време и за репетиции, нали ме разбираш

Повече от фен
    ако е дързост и красота не е забавно...значи на мен ми трябва за петък,но ние тря го напраим най много 5 минутки..нещо кратко.. ще сме само 2 момичета.. и имаше едно сериалче по фокс лайф за едно семейство и имаше 2 сестри..комедия е,ноо забравих как се казва мерси много за идейките

Even heaven is hell without you

Може да се хвалите една на друга за новото си гадже и накрая да се окаже, че е едно и също момче.
    Две момчета събота направиха нещо подобно, но на английски и се получи много добре. Исорията беше такава: сестрата на едното момче, която била секретарка и съпруга на някакъв бизнесмен, а това момче И. се запознава със зет си, без да знае че му е такъв. И накрая И. гони зет си. Така слязоха от сцената. Бяха само двамата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си