- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-бърз растеж на коса.
Отрязах си дългата коса и си обръснах главата. Сега естествено ме е яд и косата ми липсва. Ясно е, че ще пускам пак коса, но за да стигне до дължината, която беше трябва да чакам година и половина. Искам да ускоря процеса на растене и знам, че става с хининова вода, но това помага малко. Някой знае ли други "рецепти" за по-бърз растеж на коса? Започвам да я пускам от ниво "гола глава". Мерси.
ако си обраснеш главата това няма да доведе да сгъстяване на косата.Първоначално написано от varnen4e
![]()
по темата можеш да използваш хума,хининова вода,тривитаминол,на икаров съм чувала,че стимуланта е добър
shell , чувала съм че това за обръсването се прави докато си малък (бебе) и с еполучавало!! но незнам до колко е вярно!
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
Така е,прави се докато си бебе и помага наистинПървоначално написано от lorchety995
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
помага и при по-възрастни хора, особено когато е била гаврена с всевъзможно бои, преси и т.н. един приятел го беше правил и имаше значително подобрение (на 20 години е) .. но не бих го препоръчала на никого, още по-малко на момиче! нз аз поне не мога да се разделя с косата си и то толкова драстично![]()
иначе хининовите шампоани и вода помагат много. нз колко по-бързо си представяш, че може да стане, но това си опира и до ген. не може да вървиш чак толкова срещу природата за съжаление (не че и на мен не ми се иска) ...
айде успех![]()
... so much to live for, so much to die for ...
ahaa...за това не бях чуваала мерси за инфото
So keep me hanging on
Hold me down and
Stop me when I fall
And love me when it makes no sense at all
Even when I'm wrong,
Keep me hanging on
Got me living in a strange world, strange world, strange world.
аз поне до сега не съм чувала някой да страда от товаПървоначално написано от mimichi
![]()
... so much to live for, so much to die for ...