.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Пиърсинг...

Драейте.Знам ,че ви се иска да ме наритате заради поредната такава тема ,ама аз да питам Утре или другиден ще си дупча езика и мислех да стане в На тъмно ,ама се порових из темичките и като видях как го псувате нещо взех да се отказвам да е там Защо ви е толкова лошо мнението за На тъмно? Ии основният въпрос кажете къде да се fuckin' пробия като изключиме студиото при голямата Инсомния ,защото една приятелка като се дупчи там, ръцете на пиърсъра така трепереха ,че направо се учудих как не и проби мозъка о.О ..десет хикс предварително^^

emи мацка и аз съм чувала разни неща за въпросното стъудио и ти препоръчвам да не се дупчиш там .... аз се пробих в манията на витошка и нямах никакъв проблем, пиърсъра е супер пич, работи много внимателно а и в студиото се поддържа отлична хигиена :P .. така че те съветвам да си перфурираш изика там ... иначе дарк муун също е много добро ама там без родител не става номера

Уххххх кофти е да си направиш обица на езика....но все пак всеки с мнението си....иначе знам за хубави студия по графа ....трябва да се спуснеш някъде до магазините с плодовете и зеленчуците беше....срещу тях ...едно забутано...много приятелки са ходили там и са доволни

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз също много искам да си направя пиърсинг на езика-страх ме е единствено да не стане някоя инфекция и да не ми отрежат езика...
    Сори, ама съм малко куко на тази тема и колкото и силно да е желанието ми-на дали ще се навия....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Аз също много искам да си направя пиърсинг на езика-страх ме е единствено да не стане някоя инфекция и да не ми отрежат езика...
    Сори, ама съм малко куко на тази тема и колкото и силно да е желанието ми-на дали ще се навия....
    И аз исках,но след като една приятелка се проби и спря да усеща вкус, се отказах категорично!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    И аз исках,но след като една приятелка се проби и спря да усеща вкус, се отказах категорично!
    ВТФ?! ..то нали има вкусови брадавици по цялата повърхност на езика..как така...абсолютно нищо ли не е усещала?

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    ВТФ?! ..то нали има вкусови брадавици по цялата повърхност на езика..как така...абсолютно нищо ли не е усещала?
    Вкусови рецептори... Ако се пробие на друго място,се рискува да си загубиш вкусовите рецептори,което е много кофти

Добре няма значение поела съм си рисковете с пробиването, знам какви са...кажете само някое хубаво студио?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    piercing-bg.com ...нз как точно беше саита ..там си пише всичко ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз съм много доволна от Трип хаус

Град
    СОФИЯ

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз имам обичка на езика и ме пробиваха "На тъмно"..
    много съм доволна даже...незнам защо някои не са доволни от студиото..

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз имам обичка на езика и ме пробиваха "На тъмно"..
    много съм доволна даже...незнам защо някои не са доволни от студиото..
    На Тъмно в София е ужас

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    не знам как казваш, че поемаш риска, знаейки всичките възможни усложнения .. адски глупоаво заради тъпата суета .. съмнявам се че обицата на езика ще те направи много по - хубава, но както ти си решиш.
    mindscan

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Иначе животът щеше да е скучен

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Добре няма значение поела съм си рисковете с пробиването, знам какви са...кажете само някое хубаво студио?
    Моника" намира се на графа,ако не се лъжа в посока Cлавейков се падаше от лявата страна точно след пазарчето.Една позната си продупчи там веждата,друга езика и нямаше никакви проблеми.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    не знам как казваш, че поемаш риска, знаейки всичките възможни усложнения .. адски глупоаво заради тъпата суета .. съмнявам се че обицата на езика ще те направи много по - хубава, но както ти си решиш.
    риск -да.... суета -не точно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Апф ... 4 от пиърсингите са ми правени в На Тъмно ... никакви проблеми!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ако си от Сф иди във Вижъна..Малко след халите се намира.. от лявата страна.. Пише "студио за татоси и пиърсинг" нещо от сорта..Аз там ходих и съм много доволна..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Значи с една приятелка се поразмятахме по доста студия, обаче след като им кажех, че съм на 15, отговора навсякъде беше 'Трябва да дойдеш с родител'...пфф

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Иди в Трип хаус...там не правят проблеми.

проблем с пъпа

Здравейте на всички! Имам обеца от 2 месеца.Преди 3 седмици свалих обецата за да я промия и като я сложих не можах да я сложа и се наложи леко да я пробия с обецата отгоре.И от тогава започнаха инфекциите... до преди нямаше нито една.
    Моля ви помогнете ми кажете с какво да мажа пъпа за да оздравее.
    Първо отдолу беше червено подуто и с гной... с упоритост успях да го оправя и вече няма гной от долу на обецата... а сега се появи отгоре....... нз вече какво да правя.Тази година съм абитуриентка и мн искам да имам обеца на пъпа ... и ме е страх да не ми падне .
    Моля ви който има опит да сподели какво да правя!
    Или към кого да се обърна!
    Благодаря!

^
    Според мен трябва да я свалиш , колкото и да ти е скъпа,но за всеки случай иди в студиото,където се проби.
    (;

и аз така съм чувала че не е лошо
    аз искам на веждата ама ме е страх
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    somewhere over the rainbow...

Re: проблем с пъпа

Цитирай Първоначално написано от N_I_K_I_T_A_
    Здравейте на всички! Имам обеца от 2 месеца.Преди 3 седмици свалих обецата за да я промия и като я сложих не можах да я сложа и се наложи леко да я пробия с обецата отгоре.И от тогава започнаха инфекциите... до преди нямаше нито една.
    Моля ви помогнете ми кажете с какво да мажа пъпа за да оздравее.
    Първо отдолу беше червено подуто и с гной... с упоритост успях да го оправя и вече няма гной от долу на обецата... а сега се появи отгоре....... нз вече какво да правя.Тази година съм абитуриентка и мн искам да имам обеца на пъпа ... и ме е страх да не ми падне .
    Моля ви който има опит да сподели какво да правя!
    Или към кого да се обърна!
    Благодаря!
    Еми ти тъпа ли си само за единия бал ли си се пробила кво, а иначе отиди при този който те е пробил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си