.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Русе

Някой ми влиза в скайп

molq vi pomognete mi nqkoi fliza za 2-ri pat v skypeeeee i sq ne moga da flqza kajete mi kakvo da napravq za da si varna parolataaaaa pls pls pls ! !!!!!!!!!!!!![imam predviud 4e vav stariq fliza i vav noviq ]

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Фен
    Град
    България
    не ставали да смениш паролата или нещо друго имаше предвид
    ))))))))))))))))))))))))

Ami ako sa ti pratili virus ili nqkakva programka, s koqto da te nabludavat kakvo pravish na komputura? Scanirai s antivirusnata, probvai da preinstalirash Windowsa, napravi si nov skype i go dai samo na tezi, na koito naistina imash doverie.. Ako i tozi put ti go razbiqt, pone shte znaesh koi hora moge da sa. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Русе
    em da vi kaja s q pak q smenixaaaaaaaaaaaaaa neznam akkvo da pravqqqqqq molqvi koito iska da mi pomogne da pishe na dru giq mi skype i toi e sladkata_fenka_rihannka da vi akja smenix si parolata i s qpak e smenena neznam kakvo d apravqqqqqq 6te otka4aaaaa

Град
    Русе
    em az da vi kaja imam podozrenie v 1 4ovek !!!!!!!!

Sus sigurnost e nqkoi, koito ti znae parolata na poshtata, koqto si davash za skype ili q e razbral nqkak.. ako tainia vupros i otgovor sa lesni naprimer.. i ti znae rogdennata data..Nai - dobre si napravi nov skype i nov e-mail , zaedno s nego.. (a maila ne go kazvai na nikoi ) i ako pak ti q razbiqt.. znachi ima neshto gnilo.. Kakto te posuvetvah, preinstalirai Windowsa, za vseki sluchai..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Русе
    mda ama ot kade gi znaqt >???????

Ти си тъпа и си им я казала. От там я знаят.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от {rozi4ka}
    mda ama ot kade gi znaqt >???????
    LAN Sniffing, ISP Sniffing, Keylogger, Evil JScript, Infected Flash, Infected GIF, Infected AVI/MPEG/etc..., Strange Skype addons, Remote Admininstrtion, достъп до e-mail-ът ти, и още десетки начини, без да включваме че има и такива които не знам(винаги има и такива които не знаеш... тъжно, но факт).
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Русе
    ne sam tupaaaaa na nikoi ne gi kazvammmmm !!!!!!!!!!!!! o6te miun semdica zapo4naxa tajka az na nikogo ne bix si kazala i skypeto daje kamo li e-maila !!!!!!!!! i paorlataaaaaaaaaaaaaaa

разбии си паролата на скайп изтегли си програмата за разбиване на пароли в скайп
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    разбии си паролата на скайп изтегли си програмата за разбиване на пароли в скайп
    Ако е хумор, не разбрах, ама знаеш ли такава програма наистина?

Град
    Русе
    toz 4ovek det podozirax se okaza 4e e vqrno!!!!!!!!

Направи му фелацио.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LGPz-new
    Направи му фелацио.
    kakvo e tova ?

да знам има такава програма бе хора
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си