- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Някой ми влиза в скайп
molq vi pomognete mi nqkoi fliza za 2-ri pat v skypeeeee i sq ne moga da flqza kajete mi kakvo da napravq za da si varna parolataaaaa pls pls pls ! !!!!!!!!!!!!![imam predviud 4e vav stariq fliza i vav noviq ]
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
не ставали да смениш паролата![]()
![]()
или нещо друго имаше предвид
![]()
))))))))))))))))))))))))
Ami ako sa ti pratili virus ili nqkakva programka, s koqto da te nabludavat kakvo pravish na komputura? Scanirai s antivirusnata, probvai da preinstalirash Windowsa, napravi si nov skype i go dai samo na tezi, na koito naistina imash doverie.. Ako i tozi put ti go razbiqt, pone shte znaesh koi hora moge da sa.uspeh
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
em da vi kaja s q pak q smenixaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
neznam akkvo da pravqqqqqq molqvi koito iska da mi pomogne da pishe na dru giq mi skype i toi e sladkata_fenka_rihannka da vi akja smenix si parolata i s qpak e smenena neznam kakvo d apravqqqqqq 6te otka4aaaaa
em az da vi kaja imam podozrenie v 1 4ovek !!!!!!!!
Sus sigurnost e nqkoi, koito ti znae parolata na poshtata, koqto si davash za skype ili q e razbral nqkak.. ako tainia vupros i otgovor sa lesni naprimer.. i ti znae rogdennata data..Nai - dobre si napravi nov skype i nov e-mail , zaedno s nego.. (a maila ne go kazvai na nikoi) i ako pak ti q razbiqt.. znachi ima neshto gnilo..
Kakto te posuvetvah, preinstalirai Windowsa, za vseki sluchai..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
mda ama ot kade gi znaqt >???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LAN Sniffing, ISP Sniffing, Keylogger, Evil JScript, Infected Flash, Infected GIF, Infected AVI/MPEG/etc..., Strange Skype addons, Remote Admininstrtion, достъп до e-mail-ът ти, и още десетки начини, без да включваме че има и такива които не знам(винаги има и такива които не знаеш... тъжно, но факт).Първоначално написано от {rozi4ka}
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
ne sam tupaaaaa na nikoi ne gi kazvammmmm !!!!!!!!!!!!! o6te miun semdica zapo4naxa tajka az na nikogo ne bix si kazala i skypeto daje kamo li e-maila !!!!!!!!! i paorlataaaaaaaaaaaaaaa
qqqqqqqq seeeeeeeeee gramMMMMMMMniiiiiiiI![]()
разбии си паролата на скайп изтегли си програмата за разбиване на пароли в скайп![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Ако е хумор, не разбрах, ама знаеш ли такава програма наистина?Първоначално написано от beti_niki
toz 4ovek det podozirax se okaza 4e e vqrno!!!!!!!!
Направи му фелацио.
kakvo e tova ?Първоначално написано от LGPz-new
да знам има такава програма бе хора
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!