- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не издържам ;(
И аз това мисля да направя.Първоначално написано от i_bleed
![]()
![]()
Такива сме,защото все се сравняваме с някоя...Коя има по-хубава коса,по-големи гърди...Първоначално написано от VerryBerry
общо взето все за глупости....
![]()
ууууоууууу...Първоначално написано от ice_cream_f
в твоята ситуация май е по-зле.....
![]()
![]()
Докато четох всичко това се скъсах от смях......Първоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
Само така.
![]()
Хора,ако знаете как ги дразня и ги затапвам яко.Няма да ги търпя повече.Днес една пак злобееше,че аз ще имам повече от нея по английски език....и аз й викам "ами седни и ти да учиш бе".....и тя пак започна вика "ее ти нищо не знаеш"....Идваше ми да й ударя един шамар.....ама как се стърпях.....
![]()
![]()
Бтв..
Първата година имах голямо уважение към тях сега съм за 3-та година
в тоя клас ..
разбрах ги що за стока са и си прая кот си знам !
Лицемерни курви, фурнаджийски лопати, подмазвачи използвачи
и какви ли не още индивиди !
Мнението ми за тях е базирано на прекараното време с тях,
цаканията, думите зад гърба ми и др...
В целия клас има само 2-ма пича които са сериозни и
не са курви !
Между другото много уважавам точните хора !
Бтв: много хора са ми са чудили как мога да
изтърпя 25 човека да ми се лазят по нервите и същевременно
да им се смея![]()
Както казва един приятел за мене:
Пич ти си ебахти звяра ..
може да си сам срещу всички ама никога не се предаваш...
Естествено аз не съм железен.. границата ми на избухване е
огромна.. ама достигне ли са...![]()
Не треа се предаваш ..
Да нети пука тях повече ги е яд когато
го виждат това
Минавай отгоре им
не им доставяй удоволствието да те тъпчат !
Здравей! Много гадна история... на мен не ми се е случвало надаявам се и да не се случжа на никои но моя савет е варви напред и не обращай внимание на никой просто бъди себе си....и се опитай да не се заяждаш с тях имам предвид че ако те ти кажат някоя обида не им обращаи внимание сеендо ги няма и мисля че най-накаря ще спрат да те мразаят или поне да не те обиждат!
е това е моя савет дано да те е харесал...
![]()
Тегли им една голяяяма хубава майна на всичките горе главата и да не ти пукане трябва да се връзваш на такива злобни пикли
Колкото повече им се връзваш толкова повече щи се качват на главата затва заеби ги
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Докажи им, че струваш много повече от тях. Ти май вече успешно се справяш с тази задачаНай-лесният начин е като им натриваш носа с успеха си, все пак затова ходим на училище. А и си 11 клас, само още 1 година ти остава, после няма да ги видиш вече, ако така пожелаеш.
А те всъщност защо те мразят? В сегашния ми клас не сме много момичета, но всички сме горе долу приятелки...и интересно, но няма интриги и завист . Явно съм късметлийка![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Една супена лъжица МАЙНАТА МУ три пъти на ден и много неща се подобряват
Em i az nz kak gi izdurjam amaaa nqmam izborПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Много кофти тия от моя клас миналата седмица в петък започнаха да ми се мазнят хахах,но им бих шута.Първоначално написано от ice_cream_f
![]()
Твоята история ми е до болка позната . Ние сми само момичета и е ужас . Разделени сме на 3 групи - българки , туркини и аз . Сама ми е по- добре , не искам да съм част от тея злобни и лицемерни кучки , които се целуват и след 2 мин. се плюят .Първоначално написано от slun4ice_90
Прати ги на майната им , с такива не можеш се оправи .
Да....няма оправия...а като гледам кви фр-ки са..ми става смешно....Докато са заедно лецемерно сеПървоначално написано от sexy_sladuranka___
и гушкат....,но излезе ли една от тях...и се започва...Съжалявам ги....
![]()
![]()