- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хората в БГ Телевизиите са тъпунгери
Как иначе да си обясним закриването на предавания като Вариант 3, ТВ Справочник, Лексикон, Супершоу Невада, Какафония и Шоу Такси. Сега пък говорят злостно срещу Шоуто на Слави, по простата причина ще има по-висок рейтинг от другите продукции.
Истината е ще след като закриха култови предавания като гореизброените. Само Шоуто на Слави остана единственото харесвано предаване в тази кирлива държава.
На хората им писна от некъдърници като:
Ники Кънчев дебелака
Гена Трайкова тъпото
Венелин Петков
Ана Цолова дебелата
Ники Дудука
Докато Слави още е харесван.
Ася Статева също отново е харесвана.
Не знам де ги намирате толкова хора,които харесват Слави......![]()
![]()
Прост и злобен....
Кретенизмът е здраве
Обаче BTV имат навика да правят простотии.
Защото държат водещи като Ана Цолова, Венелин Петков и Гена Трайкова в ефир, като те са по-подходящи да чистят улиците или да копат картофи на село. А техните фенове обичат да ги манафят блеменни жени на задна с пенис колан в кенефа.
А към Слави и Ася Статева се отнасят така зле.
BTV се гаврят със Слави.
А той ги направи това, което са сега.
Слави сабира много народ в Пловдив на концертите.
А Новините ги гледат само изкукали пенсионери.
Те са ми невероятно скучни.
А съм на 30, не съм от пенсионерите.
И не ги гледам.
абе Слави някога беше нещо...ам ся?баси тъпите предавания дет ги праипък колкото до това че има и такива дет още го гледат - ми намират се ,ама не е това което беше,няма и да бъде.Не ви ли стана ясно че на вта щоу му мина времето
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Брей, а какво да кажем, за тези, които пишат по форуми?![]()
Ето нещо смешно:
Руснак:
В БълХария всички жени са леки и всички мъже са гейове, май това е истина?
Туркиня:
Недей сега, ще им клюмне 11-сантиметровото самочувствие.
Това е от dnes.bg
Слави какъвто и да е пак е повече от онзи Тома.
Боже такъв победител на такова предаване.
И освен това е типично българска черта да завиждаме на известните личности.
Да, но без известни личности щеше ли да има на кого да се възхищаваме и да искаме да приличаме?
Гордея се със Слави, че от продавач на мартеници стана известен и вече не е от простолюдието, от плебса.
Слави Трифонов е известна личност.![]()
Слави какъвто и да е пак е повече от онзи Тома.
Боже такъв победител на такова предаване.
И освен това е типично българска черта да завиждаме на известните личности.
Да, но без известни личности щеше ли да има на кого да се възхищаваме и да искаме да приличаме?
Гордея се със Слави, че от продавач на мартеници стана известен и вече не е от простолюдието, от плебса.
Слави Трифонов е известна личност.
Слави Трифонов е зле. Колкото и да е известен.
И какво от това,че от продавач на мартеници е станал известен?!Той като е прост и противен все тая....тва не му прави чест
А това,че БТВ е с такъв рейтинг е така,защото става все по американизирана - безмислените риалити предавания като Сървайвър,Форт Боярд и т.н. събират много зрители,с НОВА се конкурират нон стоп
Затова и не гледам телевизия,освен някои чужди програми.Просто от затъпяващ на по-затъпяващ канал попадаш
Кретенизмът е здраве
Абе в БГ само Слави може да прави шооота !!! Той си е най-великия .....простооо толкова хубави неща е правил то за 3 март и сякви празници место си вее гъза .......авее...............той си е номер 1
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
mn si prav! nai-posle edin 4ovek da go kaje! ti si pi4 bravo!Първоначално написано от kofa_s_voda
Първоначално написано от Riot
Човече,момиче съм,колкото и да не се разбира от ника миПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
![]()
Ама мерси де![]()
Кретенизмът е здраве
nqq zna4enie, vajnoto e 4e si gotinA 6tom misli6 takaПървоначално написано от kofa_s_voda
![]()
Първоначално написано от Riot
Ти явно живееш за телевизията и шоуто на Слави.Първоначално написано от drive_me_crazy
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Много от хората в телевизиите не са за там, факт.
Включително и Слави, Бареков, Ани На-Бареков...
Като цяло, БТВ е една нискокачествена телевизия.