- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми отива ли тая прическа??
cLaDyRcHe, ако не за тиинове - то тогава за бабички ли![]()
Имаш много приятно лице![]()
Но не мога да преценя.. Струва ми се, че ще е добре, но не на 100%.. Може да пробваш, а ако не ти хареса - тя косата пак ще си порасне
Не знам, но аз много си падам по такива прически, но не чак с такъв притон, а по скоро в стила на ПИНК .. Страхотна е и много ми се иска и аз да се нося така, но на мен не би ми отивало ...
![]()
Ми не знам, може и да ти отива, но аз на твое място не бих си отрязала косата толкова много![]()
На мене пък страшно много ми харесваш с тази си ти прическа....много си ми сладка..недей да се стрижеееш![]()
Let The BEAT Control Your Body
Aми аз мисля,че трябва да се направиш на каре отново.много ти е готино,супер си!Само,че отиди при хубав фризиор,защото проческаат стои хубаво само при идеално подстригване...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Според мен ще ти утиваУспех
![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от Nadelina
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
http://prikachi.com/files/196442A.jpg
е така ти е мн яко
Прическата е супер грозна , ама песните на Робин ги случам нон стоп . Може и да ти отива , но прическата е супер , супер грозна .![]()
Първоначално написано от jotitu
![]()
НАПРАВИ ГО,МОМИЧЕ!
смятам,че ше изглеждаш супер така.
режи смело!
Права е майка ти.
И според мен ще то ходи прическата
Друг е въпроса,че е прекалено екстравагантна и креативна за мен![]()
Мисля, че ще ти тича, но ти сама си решаваш.![]()
мн с еобъркаааааааааааааааааах х![]()
![]()
с дълга коса бях http://prikachi.com/files/197054h.jpg
не искам пак дълга коса .. но се обърках защото доста хора ми казаха че нямало да ми отиваа![]()
ще ти отива..тъпо е всички са се юрнали с дългите коси или тип виктория бекъм..клонинги навсякъде..прическата не е лоша![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
тая прическа според мене ама грам няма да ти отивапо-добре си подържай тази прическа,с която си в момента просто изумително добре ти е нямам думи голяма грешка ще направиш ей
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Определено да и, по дяволите на мен това ми е една от мечтаните прически.![]()
emi nali za tva sa gre6kite -za da se u4imПървоначално написано от cool_doll
![]()
Vsichki sa si slojili barieri i kato nqkoi iska da byde razlichen ot ostanalite i da ima neshto po nestandartno, bilo to pricheska, dreha, grim ili kakvoto i da e, ne go priemat. Ne razbiram tova kachestvo u horata. Vseki trqbva da byde takyv, kakyvto sam iska. Pricheskata e strahotna. Podkrepqm s 2 ryce da si q napravish.
според мен може би на теб ще ти отива но честно казано на мен не ми харесва тази прическа![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Ебем ти смешната прическа ! Ако видя някой по улицата в този вид,най-много да умра от смях !
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
neeeee
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
ти кфо свикнала си на чалга стила и за тфа..Първоначално написано от barbie_94
аа аз не се кефя на чалга кефя се на днб рейв електронно пънк рок..
така че и аз се смея мноо на тея курви![]()