- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми отива ли тая прическа??
според мен-Да![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
боли го некой,че ти ще му смеешПървоначално написано от barbie_94
НЕее
Ми може би ще ти отива,не мога да преценя с точност...но твоята коса е много хубава защо искаш да си правиш такава прическа,недей
с бритонче си много сладка!
![]()
Първоначално написано от comics
Не и се връзвай на тая хаус кифла тя изобщо не знае кво е дръмПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Първоначално написано от comics
Определено-НЕ!В момента имаш страхотна прическа,не я разваляй.
Доста смело решение. Не знам дали ще ти отива, но определено за такава прическа се изискват много грижи и много голяма подръжка.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ами според мене така си си много добре ти си ре6и всеки все пак има разли4но мнение
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Е според мене ще ти тича![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Уаууу страхотна е прическата!Много ми харесва и смятам, че ще ти седи много яко!А един въпрос само..ти ще си останеш с този си твоя цвят или ще се и боядисаш?
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз знам че човек се учи от грешките си ама я по-добре научи нещо от мненията тука преди да си присъпила към следващата крачканаистина мноооого си сладка така и аз ще бъда най-тъжният човек на света ако се подстрижеш
![]()
To infinity and beyond.
abe ti dobre li sitolkova si hubava taka 4e ne e nujno da se praish na mom4e spored men nqma da ti otiva tolkova kuso
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Според мен ще ти отива. НО нали знаеш,че за да е такава,каквато на снимките,трябва всеки ден да си играеш с пяни,лакове и тн![]()
Smile!?
az sam na principa 'Ako iska6 ne6to da napravi6 ne se 4udi napravi go!'
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Според мен мн ще ти отива.Побързай да отидеш при фризьора,докато не си размислила.![]()
Определено ще ти отива![]()
Не ми харесва самата прическа, но ако на теб ти харесва и ти отива - режи
Голям размер на картинката! /machoka/
ti si ludaaaaaaaaaaaaaaa!
Първоначално написано от Riot
Ще ти отива![]()
spored men pove4eto koito pi6at tuk ne gi interesuva dali 6te ti otiva pri4eskata a prosto iskat da vidqt kak 6te izlglejdash sled tova
ina4e kosata si e tvoq
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ПЪРВО ще ти кажа ,че си изключително красива! Но не красива.....тип чалга дива с 3 тона грим ( не че са красиви де),а естественаВторо ще ти кажа : НЕ СЛУШАЙ НИТО МЕН, НИТО НИКОЙ ОТ ФОРУМА ! Това е твоята коса===> твоето решение
Нали знаеш ,че всички имат различен вкус и мнение. Ти дръж единствено на собственото си
И все пак ще кажа.....че би ти отивало.И в момента ти е мн сладко,но според мен с новата прическа ще си върха.Защо ли? Защото ще си различна
![]()
Подкрепям!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе то на хубав човек всичко му отива, но така късичко смятам, че ти е по-добре.![]()
What you give is what you get!