- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще ми отива ли ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Каква субкултурна солидарност???
Двата примера от коя субкултура са???
Мнението което беше цитирал, бях отправил към скин гърлата.

+1 Просто харесвам момичета с по-дълги коси...Първоначално написано от Lake_bodom
Може пък да си мечтая за мъже.Първоначално написано от exploitedteen
За каквото и да си мечтая, теб не те касае по никакъв начин. А и не е предмет на спора ни.
А какъв е предметът на спора ни? Това, че изказах мнение в разрез с пънк и скин догмите.
Ама защо толкова си обсебен от МОЯ стереотип за красота? Трябва всички да имат като ТВОЯ стереотип за красота?
ПП. Аз може да съм глупав, но е факт, че всичко произтече от спора ми с момичето по-долу. Така, че - ДА, скин и пънк догми са замесени.
Да, вкуса ми може да ви се вижда ограничен, но... това е вкус мамка му.Вкус на базата на който съм изкарван "ограничен", "жалък", "смотан" и "тъп".
Това, че се защитавам от заяждане, не означава, че си налагам вижданията.

Отговарям на реплики, отправени към мен.
Те не се заяждат. Заяждаш се ти.
така или иначе точно той няма да успее да ме разубеди
Може би това е повод да се заяждаш?Първоначално написано от exploitedteen
Какво друго може да те настърви така, освен лояността ти към пънкарско-скинарските ти авери, че да използваш обиди и лични нападки... Ако има някаква друга причина, слушам.
Значи това е причината все пак. Обидих всички скин гърли, като им казах, че не разбират от красота и това предизвика бурните емоции у теб. Разбирам те напълно.Първоначално написано от exploitedteen

Да, и за споделям това мнение, като я скъсиш отзад това ше ти подчертаеПървоначално написано от fаke
челюста, което според мен е много яко...Освен това няма да си тривиалната кифла, която Lake_Bodom описва
Имаш правилни черти, така че да, подстрижи се...
Give me your best shot motherfucker!
Почти... с малка корекция в 2: не съм твърдял, че е неограничено. Другото е така. 1 не го отрече, а това, че съм осмърдял произтича от 1.Първоначално написано от exploitedteen
Колкото до пора... не съм имал за цел да я засегна. Ако се почувства по някакъв начин обидена от моята реплика, да приеме моите извинения.
Извинявай, че ти преебах темата. За нещо друго да искаш да ти се извиня? Че май от известно време само ме псуваш.Първоначално написано от ~egoistiC

Първоначално написано от Lake_bodom
аре от мене да мине простено ти е
мир да има

Аре бе.. искам снимка на прическата.. изчетох тука сума ти страници със спорове ама така и не разбрах какво се случва с косата на ~egoistiC
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

А така.Първоначално написано от Jus7__Me

Давай момиче режи на воля щом ти харесва. Като порастне после малко ще си я правиш настрани ,хвърчаща и каквато искаш. Хич да не ти пука, да си приказват каквото искат!
А Бодъм , само дето осра темата на момичето. И кво каза? Едно голямо нищо. Аман от тъпаци като тебе. Не знам защо експлойтед въобще си загуби времето с тебе, аз не можах да те изтърпя до края да ти чета съдържателните мнения.

Две сме и чакаме!Първоначално написано от StEaLtHy_girl

A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!