- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Който може да каже мнението си ...
Хора понеже виждам че тука има и свесни хора които дават добри съвети и дават своето мнение без да се ебават с другите и да им се подиграват. Та въпроса ми е някои може ли да ми разясни въпроса с презервативите.
Интересува ме коя марка са най-добри? И каква е разликата между обикновенните презервативи който се продават в аптеките за по 25 стотинки и между марковите? ( и ако някой може да ми каже нещо пове4е за презервативите XXL). И щте помоля тези които искат да пишат някои коментар с цел да се подиграват и пресмиват да си запазят коментара за себе си! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Рекламираните и така наречени "маркови" продукти почти не се различават по качество от "обикновените" за по 25 стотинки...
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от Daft
Да и ако не си чел какво пише отзад на тея от 25 стотинки , нека ти кажа ! Пише " Приятно майчинство " или " Ако се затруднявате с името тел 088 ****** !!!
ЩОМ СА ПО-СКЪПИ , ЗНАЧИ СА ПО ДОБРИ !! ТАКА Е НАВСЯКАДЕ И С ВСИЧКО !!! лично са мен Durex са най-добри . Иначе препоръчвана е и марката Sportex .
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ами някой може ли да ми даде информация за презервативите XXL ?![]()
ХХЛ-то са просто с по-голям размер.
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Xtuning
Не е задължително,ала в повечето случаи наистина е така.Подведох с предното мнение,съжалявам.![]()
![]()
да бе спортекс са най-скапаните презервативи... по-добре си купи един и го надупчи
Мииии....честно казано няма кой знае каква огромна разлика между презервативите които струват 0.25 ст и тия дето са по 2.50...
Може би тия по скъпите са уж по качесвени...и аз не знам честно казано,можи и лубрикана е на няква друга основа...
Абе с една дума голяма разлика няма,така че...спокс квито и да си вземеш ще ти свършат работа(само да не стане някой гаф)![]()
Използвай търсачката!
Ти яко тъп ли си?Мега тъп или аТски тъп?Първоначално написано от pet_14
Значи ще му сваршат работа ама да гледа да не стане някой гаф бреееей.
Ми то по същата логика да ръчка без презерватив и да гледа да не стане някой гаф а?Като ти гледам ника, а и по коментара ти може и 14 да нямаш дори...Аман от бавни лапета дето са виждали жена само по телевизията и вече се мислят за разбирачи...
По темата:Не съм правил секс с презарватив от 20 стотинки за да ми е мирна главата.Просто не ми се рискува с тея ефтинийки, така че зимай скъпото за да не се притесняваш и ти.
айййде бе .. ти ще ми кажешПървоначално написано от Daft
![]()
честно като се замисли човек... 2x25ст=0,50 ст.Първоначално написано от Daft
.. по- добре от 1 левче
![]()
ТЪЙ ЧЕ НАРОДЕ СЛАГАЙТЕ ПО 2 ОТ 25СТ. И ЩЕ СТЕ ХЕМ НА ДАЛАВЕРА ХЕМ ЗАЩИТЕНИ
Mnnnn![]()
Май цаката е просто да не остава въздух, тогава шанаса за гаф е мн по малък.
Тея от 25 ст. не ми харесаха... никав лубрикант нямаше по него. За първи път пробвах с такъв.. нищо не станаНа втория с Durex беше наред всичко и сега караме с такива и Sportex веднъж. Имам им вяра на дурекса и предпочитам с тях.
![]()
Hardcore 4 Life
s tova kakvo ima6e predvid. to vinagi nai otgore na prezervativa ima malko prostranstvo koeto ostava s vyzduh ?Първоначално написано от lussi
Дори и да си с марков презерватив,не си предпазен от вероятността той да се скъса.Всички презервативи се късат,дори и обикновените..Въпрос на късмет му казвам аз![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми като цяло казват, че "марковите" са по сигурни. Аз до като бях с първие ми сериозен приятел и хормоните ни бяха луднали яко ( демек разбивай, че правихме секс къде се сварим) позвахме от евтините презервативи и НИКОГА ама никога не съм имала проблем, докато Durex са ми се късали 2 пъти. С две думи мился, че няма разлика само да знаеш как да ги ползваш
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Daje povecheto vuobshte ...Първоначално написано от Daft
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Remini
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.