- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви бяха мотивите ви за първия път с вашия партньор
разкажете защо сте го направили пърия път от любопитство защото го обичахте или нещо друго е станало и как се чуствахте след това съжалявам ако темата се повтаря![]()
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
Що за въпрос?!Естествено е че защото ми се чукаше !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
и само за това не я ли обичаше![]()
))))))))))))))))))))))))
ами аз обичах първата си партньорка![]()
направих го защото го исках(тя не беше девствена) и тя го искаше
и много се радвам освен че тя ми е първата, че сега ми е много добра приятелка и мога да си говоря с нея за всичко ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
искам да ебна някоя и първата ми беше под ръка даже тя ме хвана първа за к.уро
нито любов нито нищо просто ни се сецаше
Ами аз си мислех, че го обичам ама като стана работата...и разбрах колко ме е лъгал и...просто осъзнах, че не го обичам или поне това, което беше станал...![]()
определено не беше любов, не беше и любопитство. просто реших, че е време, а пък бях достатъчно дълго време вече със този човек![]()
Първоначално написано от natalia_91
Хората могат да правят секс и без да се обичат, вие пък какво - "влюбвате" се по 357413 пъти в живота и си мислите, че всеки път любовта е истинска. Пфу, детски работи...
Аз не съм правила секс, но бих го направила, защото ми се прави. Но си мисля, че 100% ще е с човек, който го заслужава. И към когото имам чувства, естествено.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
защото ми беше писнало само да се натискаме и исках и да се чукаме![]()
шегувам се.. беше защото се обичахме :пък и излизахме вече от досота време
Защото ми се правеше секс. Харесвах го, но определено не мога да кажа, че съм го обичала... а и не виждам причина единствения повод за секса да е любов.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Щото исках той д ами е първия!
Щото ми се ебеше, а тя мислеше, че се обичаме...
Много ми е кофти за тогава и до ден днешен си мисля, колко много съм я прецакал![]()
Защотото го обичах и още го обичам, а и от доста време ходехме вече, не съжаляам, бях готова за това.
Мотиви???Просто се случи...Не съм си правила план график,кога,как и по какъв начин...така се стекоха обстоятелствата и се случи...-но не съжалявам...
A qui
Я пък ти с много модерно мислене си ... тук освен че го правят на 12 ако не са влюбени и готови да се оженят не го правят ....Първоначално написано от Jus7__Me
.................................................. ....
Тва е най точното изказване ....![]()
![]()
Още сам с този човек и надявам се да не е до скороНаправих го защото имах и още имам много силни чувства към него , пък и исках
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Отвори се възможност,имаше превличане имаше спонтанност имаше хъс за секс,какво да кажа,всичко дойде от самосебе си,нито съм се дърпал нито нищо,тя сама скочи под завивките.![]()
искаше ми се , на нея и се искаше и стана квото стана![]()
Абе просто ме възбуди много и реших, че ще го направя, не съм обмисляла що точно с него... просто стана и това е..![]()
+1Първоначално написано от Jus7__Me
Eating isn't cheating - Arnold
Мотив ли ? Не мога да го нарека точно така,но най-вече защото го обичах,пък и всеки си има нужди,нали![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Е, аз съм демоде и ще кажа-защото го обичах(и още го обичам). Исках просто да е той, исках да е някой, който си струва. Не ми се е правил секс от чисто физиологична гледна точка. Просто исках да съм 1 цяло с любимия.
Защото исках той да ми бъде първият, защото го обичах и все така го обичам, а и той досега ми е показвал по мн начини че ме обича също. Щастлива съм че сме заедно и дано и за напред да е така.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1Първоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()
хубаво е да си щастлив![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be