- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да пия ли хапчета за отслабване?
Недей . Храни се здравословно и спортувай , зад ане си докараш хранително разтройство !![]()
тея хапчета са пълна вредна химия. Само дет ще си трояиш организма. По-добре ги забрави. Започни да ходиш на фитнес, на плуване или бягай сутринта в някой парк. Знам и един трик който на мен мн ми помага. Всяка сутрин изяждай по 3 супени лъжици трици, накиснат в кисело или прясно мляко. По този начин постепенно се засилва метаболизма, а и засища доста дълго време.
Според мен правилно хранене + спорт е най-добрата комбинация да отслабнеш и изградиш хубаво тяло.
Намаляш (спираш) сладко, пържено, тестено, и да не поемаш цял ден храни богати на въглехидрати, също вечерното ядене да не преминава,18:00, 19:00. Ако имаш навика да ядеш късно, намали времето постепенно, да не е наведнъж, за да може организмът ти да свикне.
Мисля, че хапчетата са краен вариант. Сега си в разцвета на силите си - използвай ги![]()
Close your eyes
Just feel and realize
It is real and not a dream
I'm in you and you're in me
It is time
To break the chains of life
If you follow you will see
What's beyond reality
А така веее.....кви са тея хапчета ти да не искаш да се увредиш ...трайно!Първоначално написано от HaRMoNy
I have lost contact with my soul....
Suglasna sum s nqkoi mneniq, s tezi hap4eta moje da si dokara6 problemi, sport i pove4e plodove 6te sa po polezni.
Мм..за хапчетата за отслабване знам,че могат да доведат до проблеми с очите и други-здравословни.Не те съветвам да ги пробваш,но все пак ако се решиш гледай да ги съчетаеш с тренировка. [-o<
нищо няма да ти стане от хапчетата кажи кви искаш да си вземеш или ми пиши на лс.И дай някви данни височина,талия,или снимка най-добре.Кг не са толкова важни,а как изглеждаш и пиши и ще ти отговоря на това,което те интересува.
ne e dobre da pochvash ot takava vazrast hapchetata![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Знам за ''захир'' .. 4е са хубави и действат .. но попринцип хап4етата не са да тийнове ..![]()
~Remember,remember...25th of November~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичето вече сигурно е отслабнало.. Като се има впредвид , колко е стара темата + това , че е искала до август да приключи с отслабването
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Хапчетата имат йо-йо ефект и не действат!Не мога да разбера като искаш да отслабнеш приложи принципът на разделното хранене и спортувай-плуването и конната езда много помагат,а аква-аеробиката е чудесен съюзник срещу целулита. И също така от голямо значение е начинът ти на мислене,не си мисли постоянно в това колко калории си приела днес и т.н. , а си мисли , че особено през лятото организмът ти,не е хубаво да се пренатоварва.Не се лишавай от нищо,просто бъди разумна,храни се бавно,сутрин плодове,вечер салатка...пробвай и ще се чувстваш по-добре в тялото си и по-жизнена!
![]()
tezi davki MOTIF ot kade se kupuvat ot apteki ili...
Момичета моя съвет е да идете не лекар.. защото сте болни.. ако продължавате в същия дух просто няма да доживеете да видите ужасния резултат, който сте постигнали.. Обзалагам се, че вече сте в ръцете на анорексията, щом си мислите, че можете без храна и вече искате хапчета.. Вие сте БОЛНИ!!! Идете най - добре на лекар..![]()
КАк може изобщо да ви се дават съвети за някакви хапове и тем подобни..
Я вземете се стегнете и преди да направите каквото и да било потърсете из нета за анорексиците и вижте как изглеждат и как живеят след манията си за отслабване и ако ви харесва тогава живота си е във ваши ръце.. Ако ли не вземете се в ръце и започнете да водите здравословен начин на живот..
Love Ickooo