- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гривнички и други глупости...
Здравейте![]()
В моя град стана много популярно и реших да пусна тема...та значи напоследък всички започнаха да си купуват мъниста и да си правят гривнички,герданчета,пръст ени....та чудех се на вас харесват ли ви?И ако да-може да разменяме идеи и да пускаме снимки![]()
Хмм интересно аз преди години се занимавах с такива неща мн ми харесжа6е да си прая грижнички и герданчета, но за това трябва време и търпение, а напоследак нямам много време, ное яко мисля...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
ami men me kefqt -qki sa![]()
Руса кукличка
Аз правя отдавна - от няколко години бижута - и от мъниста и напоследък от моделин. Стават много красиви - правя си обеци, герданчета, гривни, шнолки, аксесоари за телефон и ластици за коса. МОже някой път да пусна снимка
kupuvam si , a ne si pravq , i pak izglejdam strahotno![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
И аз си ги купувам ... Намерих страхотен магазин и си ги вземам оттам,но аз тази мания си я имам от години (модата не ме вълнува особено)![]()
Just haters make me famous! εĭз
ихаа...я пуснете някоя снимчица![]()
Преди няколко години и на мен ми харесваше да си правя гривнички и тем подобни от мъниста, но сега вече нямам време и предпочитам да си ги купувам.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
От Габрово ли си? Защото тук също е много популярно товаа по темата - да харесват ми :P , колкото до идеи .... то мънистата може да си ги съчетаваш както се сетиш, а от плетките за гривни знам само няколко и то най известните
http://www.prikachi.com/files/196953X.jpg
http://www.prikachi.com/files/196954L.jpg
^ еййй много са якии :]]]]]
дааа
правя си
с такива дървени![]()
супер саПървоначално написано от glamorous_Q
![]()
деси_етнис има няква мания за такива аксесоарчета![]()
винаги има множество гривнички по ръцетекоето всъщност е некво яко
аз на др място ги закачам![]()
Първоначално написано от Say It Right
такива ги обичм многоПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Predi vreme, i to dosta vreme, si praveh takiva bijuta. Bqhme se zaribili s edni priatelki i mnogo ni haresvashe. Sega predpochitam da si kupuvam bijutata. Nqmam vreme da se zanimavam s izrabotkata im.
Кефят ме тези гривнички, преди си правех, но сега не се занимавам и аз
не знам защо...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Оуу много са сладурскиНо аз също не си правя .. купувам си, защото нямам много време
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
http://www.prikachi.com/files/197017N.jpg
Ne sum go pravila az, podaruk mi e, no pak e ru4na izrabotka![]()
![]()
Яко е да си правиш сам бижутата,защото си оригинален и никой няма да изглежда като теб.Аз лично не си правя бижута,защото нося злато,но подобна зарибявка ми харесва![]()
Въведи ме в тайната на моделина и ще те обичам вечно.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Моля.![]()
и аз ща обичам...Първоначално написано от be_true
![]()
или поне пикче
Оо много ми е интересно да си правя гривнички. Правя си и от мъниста и от дървени мъниста. Моите най-добри приятелки също си правят.![]()
аз много им се радвам на всякакви подобни гривнички герданчета обички и т.н. Магазин от който редовно си купувам е Мънисто, пълно е с всякакви и цветове и форми и всичко.. Само че не са дървени, а керамични и другите нз какви санякой път се е случвало да си купувам само мъниста и кожички и да си ги правя сама, но предпочитам да оставя на професионалистите...
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride