- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гривнички и други глупости...
аа забравих. подобен магазин е и Умбопо. ето ви линк, на който може да разгледате мънистата, както и някои по-големи бижута.. http://www.umbopo.com/
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
За моделина на Теди...![]()
Значи... купуваш си моделин /знам само за Шипка 6, че продават../ обаче ти трябват много цветове... Тук идва и проблема един цвят е около 2-3 лева, но си е доста парче. После сплескваш, оформяш, слагаш във фурната (само че не знам на колко градуса, но ще попитам) и готова работата... Само че преди да си го опекла трябва да продупчиш една дупка, за да може да се сложи връвчица. А готови опечени съм виждала да продават на Орлов мост на спирката на 76 и другите автобуси...
П.П. Аз предпочитам един магазин близо до Витошка за мъниста пред Мънисто
http://i280.photobucket.com/albums/k...g?t=1213265887 Това ми е подарък и затова е хубаво..Въпреки че е правено от днес за утре
http://i280.photobucket.com/albums/k...g?t=1213265996 Това съм го правила аз и затова не е хубаво. За съжаление, нямаше щастието да се опече.. една съученичка седна на него.![]()
аз още нямам време да кача снимки![]()
Горска го обясни добре - купуваш различни цветове моделин - 2-3 лв е тестото от един цвят но имаш да правиш мнооооооооооооооооооооого с него!Така, че парите се избиват. правиш си смески или с един /два цвята. Можеш фирурки - купуваш си въженце ако е герданче(отделно) или за гривничка. От магазините за мъниста можеш да намериш голи пръстенчета, които също можеш да украсиш с моделин. Същото важи и за обеците и шнолите.
Както каза Горска - не трябва да се забравят дупките преди да опечеш моделина. Печенето става индивидуално. Ако следвате инструкциите може и да не успеете!това е най-трудния момент. Аз лично ги пека на около 100 градуса - двайсетина минути като ги изваждам ВИНАГИ докато са още леко меки, защото те после си се втвърдяват от само себе си.
И това еиначе тези на Орлов мост ги знам, готини са им бижутата ама малко се повтарят в един момент.
Az kato cheta sega za napravanata na grivnichki s modelin, se seshtam, che kato sym bila malka s bratovched mi pravehme neshto podobno, no sys testo (brashno, sol i voda), izrabotvahme figurkite s testoto i gi ostavqhme da izsahnat, kogato tova staneshe te bqha tvyrdi kato kamyk i idvashe vremeto v koeto gi ocvetqvahme. Baba mi oshte pazi edni cvetq ot teq ni godini.
Аз пък си мислех, че на това му беше модата преди 2-3 години, явно сяко поколение докато порастне и минава през тия моди![]()
И ние не трябва да ог правиме,защото не е модерно ?!Първоначално написано от Jessika_MG
az si gi kopyvam.rqdko mi ostava vreme da se zanimavam s izrabotkata im a i rqdko se se6tam![]()
ааа това със солта и аз съм го правила като малкаама ставаше много грозно при мен
Иначе това не е до мода..или си правиш бижуатта или не. Аз не обичам да нося злато и сребро или рядко сребро. А бижутата, които са по магазините или са кичозни или супер комерсиални и предпочитам да си ги правя!
sq tuka v nashiq grad e na moda da se nosi shareni grivni i gerdan4eta
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
http://www.prikachi.com/files/196953X.jpg
От къде в софия мога да си взема е такива маркучи ли де да знам кви се водят !?
еми аз лично имам, но не си ги купувам сама- носи ми ги една фр, но тя казва че има в магазин jumbo на булежард България и че повечето пъти от там ги взима... има всякакви цветове в пакет и струваха 2 лева за 25 бройки има едни които вътре блестят леко,ама тук вече е въпрос на личен вкус. надявам се да съм помогнала...![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Първоначално написано от _siNNer_
Аз имамОт Варна съм ама знам че и в София ги има,ако знаеш едни магазини хиполенд там има и са на комплекти,аз за 20лв си взех голям с около 100 такива вътре + мъниста и др
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
В Слънчогред също би трябвало да има
довърших си пингвините(:
и Охлю.
други заснети нямам.
И в моят град е така.Има 2 магазинчета където има и готови,но може и да си поръчаш да ти направят.Готини са ....Нямам снимки съжелявам.Мога да кажа че много обицхам да има дървени мъниста и някаква метална висулка ( сърце,звезда,цветенце и т.н.)Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Аз току- що си направих 2 и попаднах на тази тема![]()
Направи добро- яж л***о !
Първоначално написано от glamorous_Q
Втората е мноооого яка....верно ли сама си я правила![]()
аз съм от Пловдив и тук манията ни завладя в началотот на тази година има един доста голям магазин в Капана,...Бижуленд
страхотен е
![]()
in defense of our dreams...
и мен ме кефят,но не цветни а сякфи черно бели гривнички,мъниста ..![]()
Аз нося много дрънкулки,но не си ги правя сама...няма време :P :P
Как ги направи?Първоначално написано от be_true
![]()
сладки саа![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!