- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цари ли хаос в гардероба и сред козметичните ви продукти ?
При мен нещата са на периоди.![]()
Гардероба ми често е доста разхвърлян,но не и мръсен.Винаги съмси имала отделни места за мръсни и чисти дрехи.По едно време обаче като се ядосам на някой ми писва от всичко и почвам да оправям гардероба.След подреждането е направо за реклама в някое лъскаво списание.Толкова е подреден.![]()
А за козметиката...аз си държа всичко в един шкаф и е относително подредено.![]()
При мен всичко е подредено.
Всички гардероби с дрехи, всички шкафове, всичко е подредено, макар че и в кочина се оправям, но ми е по - добре, когато всичко е подредено. Дрехите са ми на закачалки, мръсните дрехи си ги хвърлям винаги за пране.
Тоалетката често я правя на кочина, особено когато бързам да излизам, но след това си я оправям.
Обичам всичко да ми е подредено.Всяка събота си чистя стаята,подреждам.Вадя дрехите от гардероба и ги подреждам и сгъвам на ново.Пера каквото трябва и така...А в края на всеки сезон сменям местата на дрехите,тези които ще нося ги слагам по напред,а другите на някой др рафт.Хвърлям,тези които няма да нося или ги давам на някои.Понякога от това подреждане се изморявам и ми се ще да мога да трая да е рушнато,ама не мога![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
не. Когато се ядосам почвам да подреждам всичко![]()
всичко е някъде...
част от дрехите+бельото са в на 1 рафт в един шкаф, обличаните дрехи са на друг рафт в същия шкаф, част от дрехите са на закачалки в друг шкаф, част от дрехите са на закачалки, окачени някъде из стаята, част от дрехите са на закачалки в коридора, изпраните и неизгладени дрехи са в панер в стаята, мръсните дрехи са в коша в банята и една част е винаги някъде по леглата, но си имам представа какво къде е...козметиката е навсякъде - в шкафа, на бюрото, в някоя чанта или някои несесер...обувките са или в шкафче в коридора или в коридора
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Леле,приятелката ти е голяма мърла .Разбирам да не и е подреден гардеробът,но да си държи там и мръсните чорапи и обувки,това вече е прекалено![]()
.
Моят гардероб по принцип е подреден,ама на скоро в него цареше пълен хаос,но преди няколко дена си го подредих и вече всичко си е на мястото.А козметиката ми е събрана в един шкаф,а не пръсната навсякъде из къщи,за да си намирам лесно каквото ми потрябва.
Аз съм разхвърляна попринцип..Гардероба ми не е в мн добро положение (ако тряя да сме честни),тоалетката също..Ама чак така както при твойта приятелка.. ?Така определено НЕ Е!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Всичко ми е подредено...и почти всичко е на закачалки.Само където още не съм си подредила дрехите по някакъв критерии (цвят,материя,стил хихих) а и тоалетката ми в добро състояние...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Гардеробът ми е подреден в повечето време..е не винаги, но определено не си хвърлям мръсните чорапи вътре. За тоалетката...случва се да е пълна кочина, но гледам, когато имам време да подреждам.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
OLE BOJE VSI4KI SE OKAZAHTE EDNI MONKOVCI EDNI PODREDENI 4ISTINCI I VE4E EBASI VAZMUSHTENIETO..KA4I LI U VAS NE E BILO RAZHVARLQNO NQKOGA..AZ KATO SI PODREDQ GARDEROBA I SLED 3 DENA VS E LESH PAK .. AMA ME MARZI I GO PODREJDAM SLED MESEC HXAHAX MRASNITE DREHI SI GI PERA EST .. SIG SHTE MOGA DA SI OPRAVQM GARDEROBA AKO IMAM MALKO DREHI AMA NE E TAKAVA..TAM AROMATOZATORI VSEKI MESEC MDA E VS DEN SI 4ISTISH VRATI4KITE MI OK..DAVAI V SASHTIQ DUH HXAHXA .. EVALA .. PFFHAXH .. I KVO OT TOVA 4E SA I PADNALI TAM RAZHAVRLQNI KOZMETIKATA I KOO..NE4ISTOPLATNA LI E HXAHXAHXA PONQKOGA PROSTO KOGATO NESHTATA SA MNOGO I NEMOJESH DA IM SLEDISH VINAGI REDA PODREDBATA MQSTOTO I T.N. BARZASH PRASNESH NESHTY DRUGOTO PADA I TAKAA..IZVINQVAI AMA NE SE PREVZEMAITE TOLKOZ..VSEKI RAZHVARLQ..MRASNITE UBUVKI..PROSTO UBUVKI-NZ KAK SI PRECENILA ? NQMALO E KAL I PQSACI PO TQH NALI ? I NE SA BILI V/U 4ISTITE DREHI NALI ? EM KO SE PANIRATE TOGAVA HXAHAXHAXHA
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Аз не съм маниячка на тема чистота, но все пак обичам всичко да си е прегледно сложено на мястото.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Малко бъркотия е но не сис лагам там мръсните дрехи за тях си има кош,а всичката козметика ми е наредена и знам всичко кое къде си ми е,просто си падам леко по бъркотията![]()
Еми , ако у вас е разхвърляно и за теб е нормалано мръсните ти маратонки(с кал и пясък) да седят ред по-долу от току що изпраните ти дрехи ,примесени с чопари със съмнителен цвят -ок , ама според мен това си е чиста мърлавщина и гнусотия ! Никой не е казал , че в нашите домове не е било разхвърляно - било е , но едва ли някой е канил хора , които едва познава при положение ,че знае , че цари кочина ! Никой не е казал ,че сме Монковци (любимия ми филм), но според мен не е нормално да не можеш да разбереш какъв е бил на цвят килима в стаята ти преди да го занемриш . Тук не става дума толкова за ред и чистота , колкото за себеуважение и собствени принципи !Първоначално написано от Ch0c0la73
![]()
При мен е подредено, но имам следния проблем - нямам място.Ама НИКАКВО и като реша да си извядя някоя блузка, например, която седи по-назад и всичко падаискам нов гардероб ама тук няма място, а и приятеля ми не е навит - каза прост да спра да си купувам, ама няма начин
![]()
И аз имам проблем, сходен с този на hottie![]()
Преди 2 години, когато си избирах нова мелелировка, основното, което исках е горяма секция, тъй като имам много сувенирчета и обичам да ми е като изложбен център наредено.![]()
Та сега реално погледнато имам един еднокрилен гардероб за висящи дрехи, 2 малки чекмедженца отделно, 2 по големи чекмеджета под леглото и една ракла..., ама пак не стига мястото... И аз като трябва да си извадя нещо конкретно, разбутвам всичко останало..Иначе в гардероба си имам ароматизаторче
П.С-Нямам си тоалетка, а само огледалце.
Декотивната козметика си я държа в едно шкафче, а по-голяма част от бялата е в банята.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
estpri men vinagi cari haus
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Подреждам всяка седмица, ам на следващия ден пак е като гръмнала бомба, може да е разхвърляно, ама никога не смесвам чистите, с мръсните дрехи, и си държа обувките в специален гардероб само за обувки(да не решите, че целия е мой, там са и на мама и на тати обувките)
Аз съм маниячка на тема подреждане. Всичко трябва да си е на мястото сгънато, подредено. А пък това да си държа обувките в гардероба![]()
![]()
![]()
Ch0c0la73 ако за теб е нормално да цари хаус добре, но не изкарвай другите че лъжат само и само защото не са разхвърляни като теб... Това че имаш много дрехи далеч не е причина![]()
Моят гардеров е разхвърлян но не мешам мръсно и чисто!!!Даже си държа малки сапунчета ароматизирани в ъглите![]()
![]()
И баба ми си държеше сапунчета в гардероба , за да защитават дрехите от молци . Кестени също може ...Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
![]()
гардероба ми винаги е подреден...като изключим факта,че преди всяко излизане абсолютно всички дрехи се озовават на леглото![]()
и понеже винаги закъснявам си остават там...
ама естествено после ги оправям...докато в шкафчето с козметика цари пълен хаос
но все пак винаги намирам това,което ми трябва
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Аз си пренареждам гардероба,когато си преценя 4е има нужда от поправка,а на тоалетката ми никога не е царял,не цари и няма да цари хаус,защото тия неща ги виждам всеки ден.Трябва да ти е приятно да застанеш пред огледалото или пред гардероба и всичко да си е пред теб и да ти е под ръка,а не да треа да ровиш като кокошка за да намериш тва,дето ти трябва.Приятелката ти треа да е мн немърлива,за да допусне такава бъркотия в стаята си.![]()
Моят гардероб е леко разхвърленНе,че не го подреждам,а просто когато бързам да изляза и не знам какво да облека като всяко момиче изкарвам всичко обличам-сабличам и после (за по набързо) БАМ всичко в гардероба
Но естествено като се прибера гледам да го пооправя
Отделно всеки сезон си пренареждам дрехите
Тези,които са за настоящия сезон са в гардероба,а останалите в шкафчетата
А отностно тоалетката - миии моето не е тоалетка,а 2 шкафа
Та за тях - миии доста често изглеждат разхвърлени,но това е защото нещата ми са много (нищо,че някои не ги използвам де
) и дори наредени мястото между тях е малко и изглежда разхвърлено
![]()
като бях в Бг винаги гардероба ми беше разкхвърлян .. ама винаги .. барабар с козметиката.. и то как иначе бях зает човек как ще намеря време си подреда гардероба.. а сега понеже нали се преместихме и нямам гардероб .. таи де то е гардероб ама е в стената.. нещо като малка мъничка стаичка е и е с една такава кфо се води то? нещото на което седят закачалките
не му знам името та има такова и на него си слагам закачалки с дрехи .. ако не си подреда дрехите трябва да ги оставя на земята а там ще се изцапат
затова си ги подреждам винаги .. няма как иначе просто.. козметиката.. хмм г/д подредена е старая се като взема нещо да го оставя на място после а и без това тя е под огледалото и не ми коства кои знае колко да е оставя на място
![]()