- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цари ли хаос в гардероба и сред козметичните ви продукти ?
Емиии откакто сложихме нови шкафовее много по-добре от преди...ама пак не е подредено
![]()
а за гримовете и другите такиваа....преди бяха подредени...ама сега като ходя на даскало иии бързам и нищо не оправям![]()
Важното е,че колкото и разхвърляно да е винаги намирам тва,което ми трябва![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
В моя гардероб цари хаос понеже сутрин преди даскало никога не знам какво да облека и пробвам варианти и не ми остава време да подреждам (сутрин). Иначе тоалетката е в шо годе подредено състояние - мяркат се от време на време разни червила и несесерчета с грим![]()
Twilight FANPIRE
Първоначално написано от TheNewReligion
wтf?!?![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Za men tova e mnogo gadno..Znak za nehigienichnost go narechi..Vinagi sled kato se pribera si slagam neshtata za prane (ot sorta na belio) a lqtoto pera vs sled vsqko oblichane..Zimata dunkite naprimer ne gi pera postoqnno..Ama vs si podrejdam i poddurjam chisto..Prosto zashtoto go priemam za super estestveno..Pff mn sa mi protivni takiva hora..S pravo se vuzmushtavash..I az mejdu drugoto imam mn aromatizatori,aromatizirani torbichki i sapuncheta
Kozmetikata mi sushto e dosta podredena..Samo predi da izlqza malko porazhvarlqm kato si maja kremchetata ili se grimiram..No ne e za dulgo :P Prosto tochno na tezi 2 mesta mn durja..Ostanalata chast ot staqta ne do tolkova..
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
и при мене е такаПървоначално написано от ChOcOlaTEsTar
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
В стаята ми не е особено подредено, но в гардероба и при козметиката в никакъв случай не оставям разхвърляно - много мразя да ровя, за да търся нещо - когато нещата са подредено, поглеждаш, виждаш каквото ти трябва и го вземаш. Като по-малка нещата ми все бяха разхвърляни и все нещо ми липсваше - много е дразнещо.
Педантична съм по отношение на реда при нещата ми.
Случва се да е разхвърляна стаята ми или да има дрехи в нея, но бързо се справям с мързела и ги оправям. Чистка правя на края на сезона.
и при менПървоначално написано от torresinho
![]()
sa4ustvam ti no az li4no sam vijdala i po pokartitelna gledka v doma na edna poznata kogato tq otvori garderoba vsi4ko vatre be6e na topka za da si izmykne edna blyza tq hvana rakava i zapo4nada darpa kato ednovremenno zatiska6e kyp4inata drehi s krak .. da ne govorim za paqcite po aglite bqha kato tarantyli takiva edni ohraneni ........... 4ak lo6o da ti stane .. legloto ne be6e opraveno 4ar6afite bqha na topka i otgore tq be6e poslala 6altieto da ne govorim 4e po poda ima6e kosa kato v friziorski salon a po mebelite 2 prasta prah ot togava sam q izolirala prevq se 4e ne q poznavam kato q vidq ..........![]()
![]()
![]()
Определено съм педантична в това отношение.
Всичко ми е подредено по големина, цветове, категории дори...![]()
Козметиката също си подреждам, но винаги се намира някой, който да мине след мен и да бутне нещо...
Първоначално написано от HUG
+1![]()
Дрехите почти винаги са ми подредени, с изключение, когато бързам.Козметика също, но дори да съм оставила нещо на бюрото или леглото щом се върна си го прибирам.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!