- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
Ами всички грешат! Бог е създал Големият Взрив, от който е създадена цялата вселена и всичко в нея, вследствие на физичните закони. Също всички грешат и за библията, тва че пише за адам и ева и за ноевия ковчег, не значи че се е случило наистина. Библията в 90% от случайте е символична, голяма част от нея е като басни - не се е случило наистина, ами има духовно значение, съпоставено с физически явления, за да го разберат хората. Бог не е създал човека, нито адам и ева са първите хора. Бог е създал искрицата, от която произлиза вселената и всичко в нея. И нашите души.Първоначално написано от SiegHeil
Бог ,Взрив,Бог,Взрив,сетих се Бог се е взривил!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
6toto e ql ot mesniq shumenski bobПървоначално написано от lsd43
![]()
Е мерси,че ме светна. (;Първоначално написано от Christ
Но тук говорим за син с майка.
![]()
Отговорът е, че Адам и Ева реално не са съществували, това е символично написано.Първоначално написано от halino0r
Пак някакви жалки мишлета осраха темата ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ei parcalkoПървоначално написано от Initial_D
BOG ne s16testvuva vsi4ko e proizlqzlo bez nikakva namesa
prosto 6ans ;]
Хората без никаква вяра като теб, явно не оценяват собственото си същестуване, живеят с грешни разбирания за живота и се провалят. Явно си "млада" душа и имаш нужда от още преражданияПървоначално написано от xaxa
![]()
da nap1lno mlada do6a s1m
naprotiv mnogo ocenqvam tova 4e s1m jiv 4e imam izbor pred vsi4ko (daje tova i 4e s1m grajdanin na taq darjava..)
i vqrvam v ne6ta no v takiva ne6ta v koito moga da vqrvam a ne koito sa usporvani dali s16testvuvat ili ne nai mnogo vqrvam v sebe si
i ako ti se nadqva6 na nqkoi ot gore ^ i nese nadqva6 tolkoz na sebe si \/ sxva6ta6 ];?
Бухахаха. Оценявай, че си жив, оценявай. Ти имаш повече вяра от вярващите, бе.Първоначално написано от xaxa
![]()
Леле как може да говориш такаПървоначално написано от xaxa
Аз вярвам в Бог, но това не значи че се моля да ми решава всичките проблеми. Ако човек не си помогне сам, не значи че трябва да чака Бог да му свърши всичката работа! Това е криворазбрана работа от атеистите. Вярвам в себе си, и вярвам в Бог. Той помага след като сам си помогнеш. Бог ти дава и свободна воля, следователно може да решиш да не вярваш в него, може да решиш и да си зъл.
a toi sami dali ima volq? dali vqrva v BogПървоначално написано от Nam3less
![]()
Стига си провокирал споровеСмисъла на темата е да не спорим
![]()
Първоначално написано от Nam3less
s tova zaglavie ne mislq taka ;]]За бесмислените спорове дали има или няма Бог?
Ами спорът наистина е безсмислен, щото човек ако не повярва сам, другите не може да го убедят. Както и обратното, а ако търсиш доказателства, си на грешен път.Първоначално написано от xaxa
moje i da s1m na gre6en p1tПървоначално написано от Nam3less
oba4e ti ako t1rsi6 dokazatelstva za s16testvuvaneto mu IZOB6TO NESI NA P1TQ!
Не си търся, щото това е вяра, а не наука. Иначе доказателството само ме е намерило, никога не съм го търсил. Това е начинът и не е лесен пътят на доброто.Първоначално написано от xaxa
naprotiv v po gornite si postove ti mi pravi6 dokazatelstva za negovoto s16tetvuvane 4e toi naprail golqmata eksploziq i t.n. tova ti dokazatelstvo si go nameril ili t.n. si go pot1rsil ot nqkade
nemi kazvai 4e si se s1mnqval v negovoto s16testuvane za6toto si predstavqm nqkoi koito vqrva v ne6to koeto naistina e podlojeno pod golqm spor i si vikal "ex tiq 6to ne vqrvat v nego da nebi naistina da ne s16testvuva .. v1zmojno li e" i t.n.
i pod dobroto kakvo razbira6
Вече са обърках от тебе. Квото съм написал е отговор на твойте въпроси. Вярвам в Господ и в Библията. Това е.Първоначално написано от xaxa
iskam da ti pojelaq k1smet
dano da uceli6 pravilniq p1t s bibliqta
Най-сетне хубаво мнениеПървоначално написано от xaxa
Мерси. Подобно.
tva e forum i vseki si kazva mnenieto,tova 4e na teb ne ti e xaresal otgovarat mi e drug vapros,a i kvo te interesuva koi me pita......ami ako imam razdvoenie na li4nostta moje i sami4ka da se pitamПървоначално написано от Christ
![]()
![]()
![]()