- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли смисъл от диетите?
Искам да попитам за кво ги правите тез диети?Като ви се яде-яжте си, лошо нема
![]()
Няма смисъл според мен,ако някой е решил да отслабва по-добре е със спорт...диетите според мен са безмислени,здравословното хранене вече е друг въпрос![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Няма смисъл според мен,ако някой е решил да отслабва по-добре е със спорт...диетите според мен са безмислени,здравословното хранене вече е друг въпрос![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
ako gi spazva6 moje i da ima do izvestna stepen.no az li4no ne pazq nikakvi dieti,za6toto nqmam nujda i samo deto 6te si navredi6.![]()
Руса кукличка
Диетите не са гладуване, а просто режим на хранене, който ти помага да отслабнеш. Иначе и според мен не е правилния начин и трябва със спорт.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
или пък ти помага да качишПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Е помага да качиш само ако режима е неправиленПървоначално написано от comics
А по темата - и аз съм на мнение,че диетите са просто режим на хранене,но не всички знаят как да си го изградят по правилен начин![]()
определено съм на едно мнение с теб! Мерси, че ми допълни пълнценно отговораПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Не ! Тайната е в здравословното хранене и здравословния начин на живот като цяло !
Не само, има специални диети за качване на килограми.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Зависи от диетата,но определено тези от сорта на "Закуска:шепа стафиди,обяд-1 морков,вечеря 1 домат..
еми няма просто как да стане,само при мисълта за нещо сладко и напълняваш.![]()
Първоначално написано от comics
В днешно време под диета се разбира гладуване..за нещастие.Първоначално написано от Wrathchild
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?