.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Кола маска

В козметичните магазини се продава нали?И става ли да ми препоръчате някоя хубава,кято да маха и дребните косъмчета..Писна ми да се мъча с епилатор по няколко часа..С това ще стане по бързо и надявам се да е по ефектно..Кажете ми някоя наистина добра кола маска и горе долу каква е цената и..МЕРСИ предварително
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    там където мечтите стават реалност
    За мен като мъж епилатора е по-добрия вариант-по-гладко,по-бързо,по-лесно.Говорим за гъсти и не много фини косми...Прецени до колко си космата,но мисля,че и при теб епилатор ще е по-добре.Колите маски понякога не откъсват космите,олепват се и т.н.
    Аз досега съм ползвал такава от аптеките-Джанкар,по около 1-2лв,не помня вече.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

hottie
    Guest
    аз съм доволна от Lycia - продава се по аптекита, мисля, че струваше около 7-8лв. С ленти е. При кола маската плюсовете са, че е ефекта е много по-дълготраен(около месец) и е по-гладко и боли по-малко.
    Единствения минус е,че не маха най-малките косъмчета - но пък затова имаш епилатор - за да се довършиш

Град
    Велико Търново
    nai-dobre e s epilatora,tai kato gi pravi po-redki,a ako iska6 da mine6 kam kola maskata moje da q nameri6 i v aptekata i da porazpita6 koq e po-dobre i tam 6te ti prepora4at,ne e mn skapa.
    Руса кукличка

Град
    Sofia, Bulgaria
    Оф проверих,в аптеките има само някфи лентички..Взех си-пълен боклук..Искам кола маска..Не вийт или кфото е там..Нещо което да маха и по дребните косми..Това нищо не прави
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Повечето готови ленти изобщо не оправдават цената си.
    Добра кола маска е течната Кара (на Джанкар) - по аптеките е лев и нещо. Има ленти към нея, но са малко, един стар чаршаф върши добра работа след това.
    Не е много като количество, но на места може да се намери на "едро" в кутии по килограм.

Течната кола маска за мен е най-добра.
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    Blood city
    idi na kozmetik , az umrqh ot bolka ama vse pak sled tva nqmah nikvi kosmi
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Още нещо - повечето ленти са на масна основа и остъците от кола по кожата не се махат с вода, а само с нещо мазно.
    Течната Кара е на водна основа и се измива само с вода - много по-практично.

Град
    Ямболъ
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Течната кола маска за мен е най-добра.
    Хаха..да бе с това нещо голямо мазане пада..много време иска. Аз съм момче и за първи път ми се случи да се депилирам с течна кола маска. Другия път ще пробвам замразена xD
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    ...
    Да, но ефектът е много по-добър. Лентите след второто залепване нищо не хващат.
    А ако не ви е удобно мазането - има специални апаратчета с ролка, в които се слагат патрони с кола и мазането става както го прави козметичка в салон - от 35 лв. нагоре са.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Повечето готови ленти изобщо не оправдават цената си.
    Добра кола маска е течната Кара (на Джанкар) - по аптеките е лев и нещо. Има ленти към нея, но са малко, един стар чаршаф върши добра работа след това.
    Не е много като количество, но на места може да се намери на "едро" в кутии по килограм.

Ок,ще си купя на Кара,ама тя топла ли е или студена? И коя е по добра..До сега не съм ползвала и искам малко да ми пообясните как става..Намазвам се с нея и колко време да чакам?И после как се маха ? И маха ли по дребните косъмчета,като тези на корема например.. С този епилатор просто ми омръзна да се занимавам,косъмче по косъмче а и не хваща по малките косъмчета..А отделно искам да питам ако реша да ида на козметик колко ще ми вземат за цялото тяло,без триъгълника..Плс кажете

Kola maskata na Jankar naistina e mn dobur izbor. I az ti q preporuchvam, mn e efikasna. To si ima uputvane ne opakovkata - slagash q da stoi 5 min v sud s topla voda, posle si q magesh na krakata ili tam, kudeto iskash, chakash 3-3 sec, turkash da zalepne i posle durpash rqzko nagore, v posoka, obratna na rastega. A za kozmetika.. za kraka mai 10 lv, ruse - 5.. no zavisi kude.. obshto za cqlo tqlo she ti izleze mn.. ne si zaslugava, davai s kola maskata i ne se boi.. no vse pak gledai nqkoi da ti pomogne, che na nqkoi mesta nqma kak da durpash sama. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Kola maskata na Jankar naistina e mn dobur izbor. I az ti q preporuchvam, mn e efikasna. To si ima uputvane ne opakovkata - slagash q da stoi 5 min v sud s topla voda, posle si q magesh na krakata ili tam, kudeto iskash, chakash 3-3 sec, turkash da zalepne i posle durpash rqzko nagore, v posoka, obratna na rastega. A za kozmetika.. za kraka mai 10 lv, ruse - 5.. no zavisi kude.. obshto za cqlo tqlo she ti izleze mn.. ne si zaslugava, davai s kola maskata i ne se boi.. no vse pak gledai nqkoi da ti pomogne, che na nqkoi mesta nqma kak da durpash sama. uspeh
    А тази кола маска колко струва и има ли я в аптеките?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    А тази кола маска колко струва и има ли я в аптеките?
    Кара е производство на Джанкар. За една и съща кола маска става дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си