- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права....
Здравейте!Косата ми е чуплива!Утре съм на един рожден ден и искам да я изправя, обаче с пресата ми не става, защото е смотанаНямам пари за фризьор ..
Давайте някви идеи ..
Боже, за какво пускам и аз тая тема .. то няма друг начин
![]()
Пф..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ютия или сешоар![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
единственият др вариант,за който се сещам е да се изкъпеш и после да си изправиш косата със сешоар и кръгла четка![]()
ютия....дава мигновенни резултати![]()
С ЮТИЯТА
+Първоначално написано от little_elf
Гарантиран резултат... И с малко лак отгоре за да се задържи ефектаПървоначално написано от haterkata
![]()
гарантирано преебаване на косата!Първоначално написано от Dark~Illusion
+1Първоначално написано от extreme_
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
това с ютията си е доста опасно и вредно според мен,по-добре да не го правиш![]()
Вие луди ли сте, с ютияще си изгори косата пробвай със сешоар и четка, докато е още мокра, а после си помогни с преса за стърчащите краища
амменищо и няма на косата...аз моята един път пробвах и нищо ми няма
Не и казвам да го прави всеки ден, само за един път е все пак и ако полага грижи за косата си абсолютно 100% че НИЩО няма да и стане...
+1Първоначално написано от Spider4eto
използвай и мноого лак за краищата.Друго не се сещам![]()
+1 недейПървоначално написано от extreme_
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Благодаря на всички.. ще се изкъпя и със сешоара и после преса.. а вече ако не стане така + ютия![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
по-полека с ютията, че една фр така си изгори лицетослед като се изкъпеш и я изправиш, сложи повече лак за коса - би трябвало да издържи
![]()
e shtom e edin pat nqma da im problemi ;]Първоначално написано от little_elf
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..