.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    kolko 4esto trqbva da se nanasq hininovata voda?ne trqbva da ima lak ili drug takyv produkt po kosata nali .... a sled banq kato si sloji6 kato ti izsyhne kosata moje6 li da si sloji6 lak vypreki 4e si polzval hininova voda?

Град
    blg
    na kokona no ne bix si vzela pak ili ako si vzimam tozi pat 6te q pozlvam samo v korenite naisitina cafi starjno mn ot neq

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Eми много ясно,че като расте косата -ще цъфти Аз използвам хининова вода от вчера ,НО я използвах преди време сигурно около периода--март-април и много ми порасна косата,преди ми беше къса и имаше едно положение от което не можеше повече да расте,с хининовата вода почна да расте и наистина всички много се чудеха Много бях доволна!!!Сега пак си купих хининова вода,хининов шампоан,балсам и маска!Вчера ми беше първия път,но днеска косата ми е невероятна ,не се омазнява..А проблема с цъфтежа го оправям с фризиорката,утре имам час ще махан всичко изцъфтяло до сега и почвам всеки ден с хининовата вода!Така ефекта е двойно по-голям Успех на всички
    hininov shampoan? kakvo e tova ?

xax

Ами аз имах доста дълга коса,но от някъде ми дойде power-yt и везех 4е се подстригах късо, ама досдта и ся вече сам с къса коса от 3 месеца някъде ,ама ми омразна и мисля утре и аз да си купя такава вода дано има ефект

Аз в момента ползвам хининова вода на ''Milva'' шото косата ми почна буквално да пада от пресата и има мн голям ефект след няколко втривания в косата почти нищо и няма
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Eми много ясно,че като расте косата -ще цъфти Аз използвам хининова вода от вчера ,НО я използвах преди време сигурно около периода--март-април и много ми порасна косата,преди ми беше къса и имаше едно положение от което не можеше повече да расте,с хининовата вода почна да расте и наистина всички много се чудеха Много бях доволна!!!Сега пак си купих хининова вода,хининов шампоан,балсам и маска!Вчера ми беше първия път,но днеска косата ми е невероятна ,не се омазнява..А проблема с цъфтежа го оправям с фризиорката,утре имам час ще махан всичко изцъфтяло до сега и почвам всеки ден с хининовата вода!Така ефекта е двойно по-голям Успех на всички
    hininov shampoan? kakvo e tova ?
    Как какво е това?Шампоан само,че хининов .. Има хининова маска,хининов балсам и хининов шампоан,ако искаш ефекта да е по бърз ти препоръчвам да си ги намериш

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
    Аз в момента ползвам хининова вода на ''Milva'' шото косата ми почна буквално да пада от пресата и има мн голям ефект след няколко втривания в косата почти нищо и няма
    Искаш да кажеш, че косата заздравява от хининовата вода О.о

Повече от фен
    Ami az polzvah kokona-hininova voda naistina raste po byrzo kosata ne precyftqva slaga se kogato se si izkypyl na suha kosa i da e chista abe dobyr produkt e nemoga da kaja che ne deistva zashtoto ne e taka na sutrinta imaa malko obem i stava po meka i po dylga kosata polzvai v aptekite go ima i bez tva ne e skypo naprimer v nashta apteka e 1,20 i tva ako e skypo

az predi malko si slojih na kosata dokato be6e mokra ... zna4i moje da se slaga i kato e suha ... a moje li da se slaga ako na kosata ima lak ili pqna ?

Az li4no ne sum vidqla koi znae kakuv efekt ot hininovata voda!Slaga se samo v korenite,kosata se omaznqva po-burzo,da.Efikasen na4in za burz raztej na kosata e da ne q tretira6 s presi,boi ..t.n.da ne q topirva6,za6toto se nakusva i pr...ne6to,koito rqdko v dne6no vreme nqkoe ot momi4etata spazva!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Az li4no ne sum vidqla koi znae kakuv efekt ot hininovata voda!Slaga se samo v korenite,kosata se omaznqva po-burzo,da.Efikasen na4in za burz raztej na kosata e da ne q tretira6 s presi,boi ..t.n.da ne q topirva6,za6toto se nakusva i pr...ne6to,koito rqdko v dne6no vreme nqkoe ot momi4etata spazva!
    Na men ne mi se omaznqva ot hininova voda

Re: Хининова вода ???

Цитирай Първоначално написано от hrisi7uuu
    iskam da pitam izpolzvete li hininova voda?kosata raste li po barzo,omaznqva li se po-barzo i pada li ot hininovata voda!kakva marka da izpolzvam i kak da q izpolzvam!imam predvid kolko 4esto i na tsqlata kosa ili samo na korenite???mersi predvaritelno za otgovorite
    polzvai go ne elo6o na nqkoi im pomaga na dr ne na men kato 4e li [moje i da si vuorazqvam] no mai mi pomaga

утре отивам до аптеката дано да има ефект

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Използвала съм преди, както и много други неща за по-бърз растеж, ефект от хининовата няма, според мен е само мит или въпрос на внушение
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

на мене мама ми каза,4е хининовата вода е за хората болни от рак,защото нали техните коси опадат и затова..според мен би трябвало да има ефект..днес ше пробвам сигурно,дано да подейства :P

Цитирай Първоначално написано от indecent
    az predi malko si slojih na kosata dokato be6e mokra ... zna4i moje da se slaga i kato e suha ... a moje li da se slaga ako na kosata ima lak ili pqna ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От хининовата вода косата цъфти отвратително!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

зех си на кокона дано да има някакъф ефект :P

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да,защото расте и се къса и заплита и цъфти.Използвай течни кристали за коса и цъфтеците,заплитането и късането ще се намали много пъти...От личен опит го казвам.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    от доста време ползвам хининова вода..кажи ре4и две години..таа...все цъфти си виках и аз...ама пак ползвах..и в един момент забелязах,4е доста 4есто се налага да си купувам,защото слагах на цялата коса! и по4нах само в корените (за да спестя) и кво се оказа...порасва и не цъфти..може би трябва да се втрива само в корените..поне при мен е така
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да,защото расте и се къса и заплита и цъфти.Използвай течни кристали за коса и цъфтеците,заплитането и късането ще се намали много пъти...От личен опит го казвам.
    Именно! Не можеш втълпи на никого да ги спазва тези неща и всяка втора тема е за кристалите

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

При мен нямаше кой знае какъв ефект.

до сега само веднъж си сложих хининова вода и косата ми беше много бляскава и мека...днес за втори път си сложих,надявам се да има разултат и косата ми порастне и да се възтанови ....

Супер фен Аватара на j_adore2
    Използвам хининова вода от 2 месеца и забелязвам,че косата ми от тогава порасна.Аз не искам да расте по бързо,но ми харесва,че мирише хубаво и косата става много мека.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз до ся само 1 път
    си сложих, обаче косата ми
    определено е с повече
    блясък от преди.
    Поне за 1 слагане
    тва е ефекта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си