- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода ???
Ползвам хининова вода вече 2 масеца и нещо и съм изключително доволна от резултата.Косата ми е по-мека и с повече блясък, доста пораснаи въобще не ми нацъфтя,но вчера ми се наложи да отида на фризьор да ми я изтъни малко и да и придаде форма,че беше станала прекалено обемна
.
Така си устригах косата, утре бЕгам да си купувам.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
emiii az ne6ty ne vidqx da blesti![]()
puk 6e vidim po-natam kato si sloga o6te nqkolko puti
![]()
Аз съм ползвала хининова вода коприва-подбел-хвощ на ADDA и изобщо не съм доволна![]()
Една приятелка ми докара от БГ на някаква марка " Милва" и отпред един таралеж нарисуван....Добра ли е, защото аз днес за първи път я ползвах??![]()
♥ ♥ ♥
Добра е !
Аз сигурно съм възможно най - големияяя фен на хининова вода .. ползвам я от супер много време и с ръка на сърцето мога да кажа че има голям ефект! Това че не при всеки действа от това че колкото и е незатруднима да е поддръжката на косата с хининова вода тя изисква поне малко лишения от някои "удоволствия" . Например намалете честото исползване на преса, лак и пяна за коса, както и пресиленото топиране! Преди нямаше начин да излезна от нас ако не съм на преса топирана с много лак по косата, обаче косата ми толкова ми се изтощи че нямаше начин трябваше да се спра взех си хининова вода и започнах да третирам косата започнах доста рядко да я топирам само за парти или дискотека защото през останалото време от самата хининова вода подкрепена с малко дифузер от страна на сешуара обема си го имах и без топиране!
А видях че една съфорумка е писала за тоника на коса на "Билко" от около месец или по малко го имам и мога да кажа че засега това което съм забелязала от него е че супер много омекотява косата!
Успех на всички!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Първоначално написано от Divna
Ми не съм пробвала, но мисля да си купувам скоро, защото косата ми много често цъфти .. Прекалено често дори и трябва да се подстригвам често иии определено искам дълга коса! ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
коя вода е по-добра -на милва или Адда?
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ами ползвам хининова вода ( на Милва) от есента, и особенно голям ефект не съм видяла. При мен косата ми не се омазнява , а обратното - изшушава сеСтава някак по-гъста и обемна. За растеж няма особенно голям ефект, но като се има предвид, че моята коса расте доста бавно съм доволна. Няма да съжелявате ако си купите
![]()